2023-02-07 17:15:44

Medie: PL-klubber vil have City smidt ud af ligaen

Ifølge Sky Sports ønsker de øvrige klubber i Premier League, at Manchester City smides ud af ligaen, hvis de kendes skyldige. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 23. runde

FT

MCI

3 - 1

AVL

I mandags kom det frem, at Premier League har sigtet Manchester City for adskillige overtrædelser af Financial Fair Play. 

Klubben selv meddelte kort efter, at man var overrasket over sigtelserne, og at man bød en uvildig undersøgelse af sagen velkommen. 

Sidenhen har der floreret en masse historier om, hvad det kan komme til at betyde for de forsvarende mestre, hvilket du kan få et overblik over her

Ifølge Sky Sports er der imidlertid ikke nogen tvivl om, hvad de andre klubber i Premier League mener, at det bør få af konsekvenser - herunder i særdeleshed de andre klubber i det såkaldte 'big six' (Arsenal, Tottenham, Chelsea, Liverpool og Manchester United). 

Således skulle de andre hold i 'big six' være blandt dem, som havde presset mest på for handling frem til mandag, hvor nyheden kom frem. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Premier League -Medie: PL-klubber vil have City smidt ud af ligaen
Foto: Molly Darlington/Reuters/Ritzau Scanpix

Alle PL-klubberne skulle imidlertid ønske, at City straffes ved at blive smidt ud af Premier League, såfremt de kendes skyldige. 

Der har også været snak om, at City kunne blive frataget deres mesterskabstitler i perioden, som sigtelserne vedrører, mens det også har været fremme, at det blot kunne ende med en bøde. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hverken den ene eller anden straf skulle dog være nok for de andre PL-klubber, idet fratagelsen af titlerne blot ville være til forvirring, og en bødestraf ville have for lille en effekt. 

Klubberne skulle ellers ikke ønske sig at blive involveret i sagen, som nu er i hænderne på en uafhængig komité, skriver mediet. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 23. runde

FT

MCI

3 - 1

AVL

151 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0