2023-02-04 08:51:04

Avis: United-stab er splittet omkring Greenwood

Staben i Manchester United er ifølge The Guardian meget splittet omkring, hvorvidt Mason Greenwood skal have lov at fortsætte sin karriere i klubben.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 22. runde

FT

MUN

2 - 1

CRY

For et års tid siden blev Mason Greenwood anholdt og sigtet for voldtægt og vold, men i denne uge blev sagen pludselig droppet.

Centrale vidner har trukket sig, og der er kommet nye ting frem i lyset, forklarede anklagemyndigheden.

Greenwood er stadig suspenderet af Manchester United, hvor man nu er ved at finde ud af, hvordan det skal håndteres, og der meldes om stor splittelse internt i klubben på det punkt.

The Guardian skriver, at en væsentlig del af staben i United vil være meget utilfreds, hvis Greenwood får lov at spille igen, mens andre mener, at det er Uniteds opgave at tage sig af spilleren, der kom til klubben som syvårig, og altså ikke er blevet dømt for noget.

Artiklen fortsætter efter billedet

Premier League -Avis: United-stab er splittet omkring Greenwood
Foto: Peter Powell/Reuters/Ritzau Scanpix

Der har dog floreret flere opsigtsvækkende videoer filmet af Greenwoods daværende kæreste, hvor han ikke ligefrem sættes i et godt lys.

United har igangsat en intern proces, som direktør Richard Arnold har styringen med, og det skal afgøre, hvad næste skridt skal være.

Artiklen fortsætter efter annoncen

21-årige Greenwood har på papiret kontrakt til 2025 i Manchester United, men aftalen er altså indtil videre suspenderet.

Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 22. runde

FT

MUN

2 - 1

CRY

47 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0