2022-09-19 17:57:01

Christian Eriksen om Ronaldo-drama: Aldrig nogen tvivl

Christian Eriksen fortæller, at Cristiano Ronaldo har taget godt imod ham i Manchester United. Danskeren har dog desuden kun ros til verdensstjernen, som har været topprofessionel trods rygterne om en afsked.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 9. runde

FT

MCI

6 - 3

MUN

Christian Eriksen ankom før denne sæson til Manchester United, hvor han skrev under på en treårig kontrakt, men det var dog ikke ankomsten af en dansker, som var det helt store emne i Manchester.

Der var nemlig godt gang i rygtemøllen i sommer vedrørende Cristiano Ronaldo, som nærmest hver anden dag blev rygtet til en ny klub. 

Ronaldo var efter sigende på udkig efter en ny udfordring, hvor han kunne få lov til at spille Champions League, som ikke er tilfældet i denne sæson med United. Men selv om der var drama uden for kridtstregerne, så fortæller Eriksen, at det hele har været godt i truppen.

- Stemningen har været god. Han har hele tiden været på og topprofessionel, når det hed træning og kamp. Så der har aldrig været nogen tvivl, udtaler Christian Eriksen og tilføjer, at han ikke ved, om Ronaldo har været mærket.

- Jeg ved jo ikke, hvordan han har været før. Så jeg ved ikke, hvad jeg skal læne mig op af, men jeg ved, hvordan han har været nu. Her har han været engageret og professionel, hvor han har givet sig til træning og kamp, så der har ikke været noget at sætte en finger på.

Artiklen fortsætter efter billedet

Premier League -Christian Eriksen om Ronaldo-drama: Aldrig nogen tvivl
Foto: Craig Brough/Reuters/Ritzau Scanpix

Eriksen har nu været i United en række måneder, hvor han er kommet tættere på den portugisiske verdensstjerne, og Ronaldo har da også taget godt imod den danske profil.

- Han har taget rigtig godt imod mig, der har ikke været noget, så det har været positivt. Sådan har det været fra hele truppen, hvor der har været en god kemi og kultur på holdet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Men jeg skal dog nok lige til at lære at snakke portugisisk, men det må blive det næste sprog, som jeg skal lære, siger Christian Eriksen med et smil til bold.dk og resten af den fremmødte presse.

30-årige Christian Eriksen har spillet otte kampe i alt for Manchester United ind til videre, hvor danskeren har noteret sig for to assists.

Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 9. runde

FT

MCI

6 - 3

MUN

8 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0