2022-09-25 12:59:01

Ny United-stopper er ligeglad med kritik: Har tillid til mine evner

Lisandro Martinez har allerede mødt kritik i sin start hos Manchester United, men det er den argentinske stopper ligeglad med, da han har en stor tro på sig selv.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 9. runde

FT

MCI

6 - 3

MUN

Før denne sæson tog Lisandro Martinez turen fra Amsterdam til Manchester, da han skrev under på en kontrakt med United-klubben,

Der gik dog ikke lang tid før, at den argentinske forsvarsspiller blev mødt af kritik i pressen, som blandt andet gik på, at han var alt for lav til at spille i den engelske Premier League.

Martinez, som ifølge transfermarkt er 1.75 meter høj, fortæller nu, at han ikke giver meget for den kritik, som han har modtaget i England.

- Jeg er ligeglad med kritik. Jeg tror på mig selv og har tillid til mine evner. Jeg har altid arbejdet hårdt, og det er det, der vil give mig de resultater, jeg ønsker, udtaler Lisandro Martinez til TyC Sports og fortsætter om skiftet til United.

Artiklen fortsætter efter billedet

Premier League -Ny United-stopper er ligeglad med kritik: Har tillid til mine evner
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

- For at være ærlig, var det en drøm, der gik i opfyldelse, da jeg skiftede hertil. At spille for en stor klub som Manchester United i Premier League, som er en af de bedste ligaer i verden. Jeg er virkelig glad.

Martinez har fra start fået en masse tillid fra manager Erik ten Hag, da han er startede inde i alle kampe for United i Premier League.

Artiklen fortsætter efter annoncen

24-årige Lisandro Martinez har kontrakt med Manchester United frem til sommeren 2027.

Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 9. runde

FT

MCI

6 - 3

MUN

5 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0