2022-09-28 17:30:02

Psykolog hjalp Ronaldo: Vi talte om hans problemer

Den canadiske psykolog Jordan Peterson bekræfter, at han tidligere i september besøgte Cristiano Ronaldo for blandt andet tale om portugiserens problemer.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 9. runde

FT

MCI

6 - 3

MUN

Cristiano Ronaldo har sommeren over kæmpet med nogle personlige problemer.

Offentligheden blev bekendt med Ronaldos problemer, da Manchester United i juli bekræftede, at portugiseren ikke ville rejse med på holdets træningslejr grundet personlige årsager.

Hvad det præcist omhandlede har ikke været fremme, men nu fortæller den canadiske psykolog Jordan Peterson, at Ronaldo over for ham har bekræftet, at han sommeren over kæmpede med nogle problemer.

Det forklarer han i TV-programmet 'Piers Morgan Uncensored.'

Artiklen fortsætter efter billedet

Premier League -Psykolog hjalp Ronaldo: Vi talte om hans problemer
Foto: Patricia De Melo Moreira/AFP/Ritzau Scanpix

- Ronaldo inviterede mig hjem til ham. Han fortalte mig, at han for nogle måneder siden havde haft nogle personlige problemer, og at en af hans venner havde sendt ham nogle af mine videoer, som han havde set. 

- Efterfølgende havde han læst en af mine bøger, og han havde fundet meget hjælp i det. Det var derfor, han gerne ville tale med mig.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Så jeg tog hjem til ham, hvor vi drøftede de forskellige ting i nogle timer. Vi talte mest om, hvad han gerne vil i fremtiden, og hvilke problemer han kæmper med, siger han.

Cristiano Ronaldo ønskede eftersigende at forlade Manchester United i sommerens transfervindue, men portugiseren er stadig at finde hos de røde djævle, hvor han har kontrakt frem til sommeren 2023.

Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 9. runde

FT

MCI

6 - 3

MUN

17 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0