2022-05-22 14:38:06

Rangnick: Vigtigt vi kvalificerer os til EL

Ralf Rangnick vil gøre alt for at sikre Manchester United Europa League-deltagelse i sin sidste kamp som United-manager.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 38. runde

FT

CRY

1 - 0

MUN

Det har været en skuffende sæson for Manchester United, som må indse, at det ikke bliver til Champions League-fodbold i næste sæson. 

Cristiano Ronaldo og co. kan dog sikre sig Europa League-deltagelse, hvis de vinder over Crystal Palace i sæsonens sidste kamp.

Tyske Ralf Rangnick har stået i spidsen for United-holdet siden december sidste år, og han understreger vigtigheden af at komme med i Europa League. Det siger han i et interview til klubbens hjemmeside.

- Jeg mener, det er slemt nok, at vi ikke skal spille tirsdag og onsdag aften i Champions League, men jeg ved, at vi skal spille torsdag aften. Jeg tror, det er vigtigt, for spillerne og vores tilhængere, at vi kvalificerer os til Europa League.

Artiklen fortsætter efter billedet

Premier League -Rangnick: Vigtigt vi kvalificerer os til EL
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

- Frankfurt vandt Europa League for to dage siden med stor stil og kvalificerede sig til Champions League. Det er derfor, jeg synes, det er meget vigtigt at kvalificere sig til Europa League.

Fra næste sæson vil hollandske Erik ten Hag stå i spidsen for United-mandskabet. Hollænderen blev hentet i Ajax og har skrevet under på en treårig kontrakt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sidste spillerundes ti Premier League-kampe sparkes alle i gang klokken 17 søndag.

Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 38. runde

FT

CRY

1 - 0

MUN

3 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce