2022-02-26 06:30:00

Serie-målmager om rival-skifte i DS: Specielt

Rasmus Skovgaard har valgt at skifte fra en rival til en anden på Fyn, da han nu kan kalde sig Marienlyst-spiller, og det er lidt specielt, siger han til LigaBold.dk.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

DS - 15. runde

FT

MAR

1 - 0

VAR

Rasmus Skovgaard har været en vigtig spiller for OKS (Odense Kammeraternes Sportsklub) i efteråret, der har kastet en andenplads af sig i Danmarksserien Pulje 3.

Otte mål i 13 kampe er Skovgaard noteret for, men nu skal forsøge at bombe mål i kassen for rivalen Marienlyst.

Skovgaard har tidligere spillet i Marienlyst, men den tidligere OB'er siger dog til LigaBold.dk, at det er lidt mærkeligt at skulle spille for Marienlyst, der kæmper om samme plads som OKS. Marienlyst er lige nu to point efter OKS i rækken.

- Jeg har snakket med en del af spillerne, og de forstår godt mit valg, og jeg har også et fint bånd til spillerne fra OKS, så jeg tror ikke, at det bliver noget problem, men det bliver da en speciel følelse, når man har gjort det så godt i OKS og har dannet et bånd med dem, siger Rasmus Skovgaard til LigaBold.dk.

Artiklen fortsætter efter billedet

Danmarksserien -Serie-målmager om rival-skifte i DS: Specielt
Foto: Marienlyst

Selvom det bliver specielt at møde OKS, så har Skovgaard det glimrende med skiftet.

- Vi er jo store rivaler. Vi er jo to Odense-klubber, der kæmper om at rykke op i 3. division, men jeg har det fint med det, da jeg også har den relation, som jeg har, til Marienlyst, og jeg kender en del af spillerne og har spillet med mange af dem. Så jeg har det egentlig fint med det.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Skovgaard fortæller, at han var tæt på at skifte til Marienlyst i sommer, men han blev lokket til OKS af den daværende træner Dani Nørgaard.

- Nu har jeg altid haft lidt for Marienlyst, fordi jeg har spillet der før. Jeg var derude i sommer efter halvandet års pause. Det føltes fint, men da Dani (Dani Nørgaard, red.) ringede til mig og spurgte, om jeg ikke kunne komme ud til OKS, da han var blevet assistent, overvejede jeg, om jeg skulle blive i Marienlyst eller tage ud til OKS. Der valgte jeg at tage ud til OKS og starte op igen og komme i form og alle de ting, siger Rasmus Skovgaard til LigaBold.dk.

Nu er fokusset for Danmarksserie-målmageren at hjælpe Marienlyst til en høj placering i Danmarksserien, og 24-årige Skovgaard vil gerne se, hvor langt talentet kan række, selvom han tidligere har været mættet af fodbold.

Skovgaard var en del af OB i ungdomstiden, og så kan han også skrive divisionskampe på CV'et for Marienlyst, Næsby og FC Svendborg.

Marienlyst skal møde Varde 26. marts i den første turneringskamp i 2022.

Artiklen er bragt i samarbejde med LigaBold.dk.

Artiklen fortsætter efter indholdet

DS - 15. runde

FT

MAR

1 - 0

VAR

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0