2022-09-12 14:30:01

Ung FCN-keeper er skiftet til Portugal: Er pisseglad

17-årige Silas Bjerre er skiftet fra FC Nordsjælland til portugisiske CS Maritimo, og den unge keeper fortæller til bold.dk, at han er pisseglad for det. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Primeira - 7. runde

FT

BEN

5 - 0

MAR

Silas Bjerres liv har taget en vild drejning. 

Den kun 17-årige målmand fik i sommer en besked på Facebook, og ikke så længe efter havde han skrevet kontrakt i CS Maritimo, der spiller i den bedste portugisiske række. 

- I sommer var der en agent, der kontaktede mig. Vi var efterfølgende til en masse online-møder med ham, for vi var lidt skeptiske, om det nu var rigtig nok. 

- Min mor kunne ikke rigtig nyde ferien i sommer, fordi hun hele tiden havde i baghovedet, at vi skulle finde ud af det med skiftet.

- Nu har jeg været hernede en måned, og jeg er pisseglad for det. Jeg er ikke i tvivl om, at det var det rigtige for mig, fortæller Silas Bjerre til bold.dk. 

Silas Bjerre er flyttet ind med andre unge fodboldspillere, men inden længe får han sin egen lejlighed i Madeira, så der kommer mere ro på. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Primeira Liga -Ung FCN-keeper er skiftet til Portugal: Er pisseglad
Foto: Privatfoto

- Jeg er flyttet ind i et kompleks, hvor jeg bor sammen med to andre, og vi får morgenmad, frokost og aftensmad. Om ti dage flytter jeg ind i min egen lejlighed hernede, som jeg har lejet, så jeg kan få lidt mere ro og tid alene. 

- Jeg har været meget afklaret med, at jeg på et tidspunkt skulle til udlandet for at spille fodbold, så jeg har med vilje valgt at have en lille vennegruppe, så det ikke ville være lige så hårdt, hvis jeg skulle sige farvel til dem, fortæller Silas Bjerre. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Udfordringer er der selvfølgelig også i den nye klub, hvor især sprogbarrieren har skabt lidt problemer. 

- Der er ikke så mange hernede, der kan engelsk, for de har ikke engelsk i skolen. Så jeg et i gang med at prøve at lære lidt portugisisk, men nogle af dem kan godt få ord på engelsk. 

- Der var et tidspunkt, hvor jeg havde svært ved at sætte muren på hernede, hvor jeg var nødt til at pege, for ellers forstod de mig ikke, fortæller Silas Bjerre. 

Silas Bjerre spiller til dagligt på B- og U23-holdet i CS Maritimo. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

Primeira - 7. runde

FT

BEN

5 - 0

MAR

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0