2022-10-04 18:09:13

Marseille-boss kræver handling efter skandale-scener med fans

Marseille-præsident Pablo Longoria er frustreret over at se, hvordan fanuroligerne har præget klubben på det seneste, og derfor kræver han, at der nu skal ske flere ændringer. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Når Marseille tirsdag aften tager imod Sporting i Champions League, bliver det uden tilskuere på lægterne.

Den franske storklub er nemlig blevet straffet af UEFA, efter der opstod fanuroligheder i den seneste Champions League-kamp mod Eintracht Frankfurt, hvor det gik vildt for sig.

Det er Marseille-præsident Pablo Longoria godt træt af, og derfor kræver han, at der nu bliver taget handling i klubben, så de kan få styr på problemerne.

Og de er faktisk allerede startet i Marseille.

- Det frustrerer mig at se, hvad der skete på vores stadion i Champions League. Det er ikke acceptabelt. Dette vil være en del af en vigtigere refleksion for alle involverede i Marseille - myndighederne, tilhængerne og klubben. Det er på tide at ændre tingene, for det, der skete, er uacceptabelt. 

Artiklen fortsætter efter billedet

CL -Marseille-boss kræver handling efter skandale-scener med fans
Foto: Christian Hartmann/Reuters/Ritzau Scanpix

- Som klub er vi nødt til at handle. Vi er allerede begyndt med at udføre arbejde i udeholdsfansenes område på banen. Vi skal forbedre det og undgå øjenkontakt mellem tilhængere.  

- Vi skal også forbedre screeningen før kampene, så der ikke længere tages forbudte genstande med ind på stadion. Vi skal også forbedre sikkerheden omkring området og lave en plan omkring stadion for at forhindre folk uden billetter i at få adgang til stadion. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- For at gøre disse ting har vi brug for alle, og vi har brug for en bevidsthed hos vores tilhængere. De skal forstå, at visse ting ikke er tolerante, udtaler Pablo Longoria i et interview med La Provence.

Marseille skal dog også til at handle på grønsværen, da de i Champions League stadig står uden point efter de to første runder.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0