2022-10-04 12:59:27

Middelfart efter sejr i brag: Stærkt tilfredsstilende

Middelfart nedlagde Ishøj med hele 1-4 i weekendens topopgør i 3. division. Middelfart-sportschef Søren Godskesen er godt tilfreds med resultat, og det lover godt for de kommende kampe.  

Artiklen fortsætter efter annoncen

Middelfart har fået en flyvende start på tilværelsen i 3. division. Det fynske mandskab har nemlig været ganske suveræn, da det er blevet til hele otte sejre og kun en uafgjort i de første ni kampe. 

Det betyder også, at holdet topper 3. division med hele seks point ned til FA 2000. 

I weekenden gik det udover nyoprykkerne Ishøj, da Middelfart triumferede med hele 4-1 i topbraget. Middelfart-sportschef Søren Godskesen siger til klubbens hjemmeside, at han er rigtig glad for topholdets effektivitet. 

Artiklen fortsætter efter billedet

3. division -Middelfart efter sejr i brag: Stærkt tilfredsstilende
Foto: Jonas Daugaard

- En flot 1. halvleg, hvor vi trods den store føring ikke svømmede i chancer, men viste noget af den effektivitet, vi har efterlyst i andre kampe, hvor vi trods overvægt i spil og chancer ikke har omsat det til mange mål. Det lykkedes i dag (lørdag, red.) og så mod den nærmeste modstander. Det var stærkt tilfredsstillende og lover godt for de kommende kampe, siger Søren Godskesen til klubbens hjemmeside. 

Middelfart kan udover topplaceringen også glæde sig over, at holdet har rækkens topscorer i form af Malthe Boesen, der har scoret hele syv mål. Det er et mål foran Kasper Høst fra Næsby og Daniel Stückler fra Ishøj IF.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0