Eliteserien -Molde-dansker drømmer om større adresser
2018-12-25 16:00:02
Foto: Getty Images

Molde-dansker drømmer om større adresser

Christoffer Remmer har kontraktudløb til sommer, og han er allerede nu i dialog med klubben - han erkender dog, at han drømmer om noget større.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Christoffer Remmer forlod i 2016 sin ungdomsklub FC København til fordel for norske Molde, hvor han har været lige siden.

Til sommer løber hans kontrakt ud, og derfor skal han nu begynde at tænke på, hvad fremtiden skal bringe.

- Jeg er i dialog med klubben allerede nu, og der er ikke noget konkret udover det. Jeg tager det stille og roligt, som det kommer. Jeg holder ferie nu, og så intensiverer vi formentlig snakken, når jeg er tilbage i Norge, siger han til bold.dk.

- Jeg vil selvfølgelig gerne prøve noget større - det er en del af drømmen. Men hvad det bliver, afhænger af en masse parametre, som jeg ikke lige kan afklare her midt i en ferie.

- Jeg har været rigtig glad for at være i Molde, og det er en god dialog, vi har, siger Christoffer Remmer.

I den forgangne sæson har Remmer været fast mand hos Molde, som har spillet Europa League-kvalifikation og været med i toppen af ligaen, hvor klubben har presset Rosenborg.

- Jeg synes, det er gået godt. Jeg har spillet masser af kampe og gjort det godt. Specielt mod slutningen så holdet godt ud, og det red jeg lidt med på.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg er tilfreds med det, jeg har leveret. Jeg har været med til at spille Europa League-kvalifikation, og vi spillede med i toppen af ligaen hele vejen igennem sæsonen, og det er det, der er ambitionen.

- Som spiller og menneske har jeg udviklet mig meget, og jeg har fået nogle store sportslige oplevelser, som jeg er ret glad for. Jeg har været i startelleveren i vigtige europæiske kampe og mod topholdene i ligaen, og det har været fedt, siger Christoffer Remmer.

Molde endte fem point efter Rosenborg i Eliteserien.

nicolai@bold.dk


Foto: Getty Images

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Seneste nyheder

Seneste nyheder

0