Major League Soccer -Thierry Henry: MLS har ingen øvre grænse
2020-04-29 09:03:01
Foto: AS Monaco

Thierry Henry: MLS har ingen øvre grænse

Thierry Henry er optimistisk på vegne af MLS, som ifølge den franske Montreal Impact-træner ikke har nogen øvre grænse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Thierry Henry har selv spillet i den amerikanske MLS, og i november sidste år vendte han tilbage som træner hos den canadiske klub Montreal Impact.

Han kender med andre ord ligaen godt, og han er optimistisk i forhold til, hvorvidt ligaen kan nå op og blande sig blandt de bedre europæiske ligaer.

- Klubber køber nu spillere fra den mexicanske liga og prøver at få spillere fra Europa tidligere. Det ville ikke være sket tidligere. Ligaen prøvede altid at få spillere i slutningen af deres kontrakter, og det afhang meget af spillernes lyst, siger Thierry Henry ifølge goal.com.

- Nu går klubberne selv ud og henter spillere tidligt og i en ung alder fra Mexico og Argentina. Jeg kommer ikke til at nævne alle lande, men det ville aldrig være sket før, så det er et tegn på, at ligaen udvikler sig, siger Thierry Henry.

Han er dog bevidst om, at de europæiske ligaer og klubber har et vist forspring.

- Det er meget svært, for ligaen har eksisteret i 25 år, og der er andre ligaer, der har været i gang i over 100 år. Du har klubber i Europa, som er 125 år gamle. Det er svært at kæmpe mod historien, så lad ligaen vokse stille og roligt.

- Jeg ved ikke, hvor langt ligaen kan gå. Det er selvfølgelig op til os, og nu er jeg her for at hjælpe med at løfte ligaen så meget som muligt. Denne liga har ingen grænser for mig, men vi har brug for tid til at løfte niveauet, siger Thierry Henry.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Franskmanden stoppede sin karriere hos New York Red Bulls i slutningen af 2014. Siden blev han assistenttræner på Belgiens landshold, inden han i oktober 2018 overtog cheftræner-sædet hos Monaco.

Klubben var i krise, og Henry kunne ikke gøre noget ved det – så han blev sparket ud igen i januar 2019.


Foto: AS Monaco

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0