2023-04-01 07:00:00

Claus Madsen om opskriften bag Næsby-succes: Jagter konkurrenter

Næsby-assistent Claus Madsen siger til bold.dk, at den fynske klub er begyndt at jagte konkurrenterne i 3. division, og det har givet pote. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

3. div - 20. runde

FT

NÆS

0 - 1

MID

Næsby er kommet stærkt ud i forårssæsonen, da den fynske 3. divisionsklub har fået ti point i de første fire turneringskampe i 2023. 

Senest vandt Næsby med hele 6-0 over bundproppen Dalum. 

Næsby-assistent Claus Madsen siger til bold.dk, at holdet har fået succes ved at vise sult på banen. 

- Vi ærgrer os jo over, at vi fik en uafgjort i Ishøj, hvor man kan sige, at det var meget rimeligt ud fra kampen. Det er en indikation på, at vi er på vej et sted hen, hvor vi godt kan være med. 

- Selvtilliden er stor, og humøret er rigtig godt, men det er ikke fordi, der har været dårlig stemning. Mange af de spillere, som er i den unge kategori, men som har spillet mange divisionskampe, har taget en større lederrolle, siger Claus Madsen til bold.dk og tilføjer, at holdets defensiv har været god.

Artiklen fortsætter efter billedet

3. division -Claus Madsen om opskriften bag Næsby-succes: Jagter konkurrenter
Foto: Næsby

Jagter hele tiden
Lige nu er Næsby nummer fire i 3. division med fire point op til FA 2000 på andenpladsen. Madsen fortæller, at Næsby jagter den nærmest konkurrent Vanløse på tredjepladsen. 

- Ambitionerne har hele tiden været, at holdet skulle i top seks. Vi har haft et eller andet mål efter nytår om, at vi gerne vil jagte. Vi lå nummer syv, da vi startede, så vi skulle hele tiden jagte. Det har virket for os, så det skal vi fortsætte med. Hvis vi er nummer fire, jagter vi nummer tre. 

- Jeg synes, at Middelfart har været en klasse for sig. FA 2000 har vi haft det svært imod, og de har vist sig som et rutineret hold. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg synes også, at Vanløse har et stærkt hold. Så det er ikke sikkert, at vi når det, men vores målsætning er at jagte dem, der ligger over os, siger Claus Madsen til bold.dk. 

Næste opgør for Næsby er mod topholdet Middelfart på hjemmebane lørdag 1. april. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

3. div - 20. runde

FT

NÆS

0 - 1

MID

Del dine tanker...

Vi vil gerne høre din mening! Del dine synspunkter med os og de andre bold-læsere og bliv en del af debatten.

Start debatten
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce