2022-10-04 12:51:02

Næsby-chef var ikke rolig trods 4-1: Roser Vanløse

Næsby-cheftræner Kristoffer Johansen sender rosende ord i retning af Vanløse, selvom det fynske mandskab vandt med hele 4-1. Johansen var ikke rolig i løbet af kampen. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der var lagt op til en tæt duel mellem Næsby og Vanløse i weekendens 3. divisionsopgør, hvor Vanløse faktisk lå et point foran det fynske mandskab inden kampen. 

Vanløse fik en drømmestart efter tre minutter, men derefter stod den på Kasper Høst-show, og derfor blev slutresultatet 4-1. 

Næsby-cheftræner Kristoffer Johansen siger til Næsby News, at han ikke rigtig var rolig, da Vanløse er et godt fodboldhold. Han mener, at Næsbys første halvleg var mere end godkendt trods den dårlige start.

- Jeg ved ikke, om jeg havde forventet at vinde med tre mål. Som jeg sagde i oplægget, så er det tit nogle tætte kampe, og det er sjældent, at man sidder komfortabelt ude på bænken. Det er vi heller ikke i dag, fordi vi lukkede forholdsvist sent til 3-1 og fik scoret til 4-1. Der er mange ting, som vi er tilfredse med. Jeg synes, at vores første halvleg var rigtig flot. 

- Vi spillede rigtig godt på bolden efter en rigtig uheldig start, hvor vi kom bagud efter en fejl. Vanløse er et godt fodboldhold og bringer en enormt god energi og kvalitet. Jeg synes, at det vi skabte og den måde vi spillede på, er jeg godt tilfreds med, siger Kristoffer Johansen. 

Artiklen fortsætter efter billedet

3. division -Næsby-chef var ikke rolig trods 4-1: Roser Vanløse
Foto: Næsby

Næsby er lige nu nummer fire i 3. division, men der er kun to point ned til Vanløse og syvendepladsen. Derfor er der ikke råd til mange pointtab. 

 - Jeg tror, at det ser godt ud, og jeg har hele tiden syntes, at det har set godt ud. Der vil altid være svipsere, så det handler om at finde ind i den her stabile periode, hvor du bringer point på tavlen. Det er tæt, og der er mange hold, der er meget jævnbyrdige. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Næsby skal møde Young Boys FD i næste opgør i 3. division. 

 

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0