2022-07-18 11:26:01

Næstved ansætter sports- og talentchef på fuldtid

NordicBet Liga-klubben Næstved har valgt at ansætte Peter Dinesen som sports- og talentchef på fuldtid, og det er med til at styrke det sportslige setup.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 1. runde

FT

NÆS

2 - 2

HIF

Lige om hjørnet venter der en NordicBet Liga-tilværelse for Næstved Boldklub, og klubben har i længere tid haft et ønske om at styrke det sportslige setup. 

Peter Dinesen har indtil nu været sportschef i Næstved, men nu er han blevet ansat som sports- og talentchef på fuldtid, skriver klubben på sin Facebook-profil. 

Det er noget, der glæder direktør Peter Nielsen. 

Artiklen fortsætter efter billedet

NordicBet Liga -Næstved ansætter sports- og talentchef på fuldtid
Foto: Næstved

- Hans opgaver vil fremadrettet være spredt ud over alle afdelinger i huset, nemlig i amatørafdelingen, talentcenteret, NIF/HG og NB. 

- Med det nye sportslige set-up har vi endnu bedre mulighed for at strømline tingene og sørge for, at hele klubben bliver endnu tættere og at alle i og omkring klubben, arbejder i samme retning, hvilket er ekstremt vigtigt for både at skaffe flere medlemmer og hold til amatørafdelingen, udklække flere talenter og trænere, skaffe resultater på divisionsholdet og for fortsat at have muligheden for at udvikle på tingene - det hele hænger sammen, udtaler Næstved-direktør Peter Nielsen til klubbens Facebook-side. 

Peter Bondes tropper skal allerede i aktion søndag 24. juli, når Hvidovre gæster Næstved.

Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 1. runde

FT

NÆS

2 - 2

HIF

3 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0