2022-07-29 10:45:01

Peter Bonde jubler: Kunne ikke ønske mig det bedre

Peter Bonde siger til bold.dk, at han er yderst tilfreds med Næstveds trup. Han kunne ikke ønske sig det bedre, fortæller den tidligere landsholdsassistent. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 2. runde

FT

FCF

0 - 1

NÆS

Næstved Boldklub skal forsøge at følge op på en flot sæson i 2. division, hvor Peter Bondes mandskab viste stor styrke og vandt rækken. 

Nu er modstanderne af en anden kaliber i NordicBet Ligaen, og Næstved har også hentet flere spillere i sommerpausen for at styrke truppen. Peter Bonde og co. har fået tilgang af Jonathan Khemdee, Tarik Ibrahimagic, Elias Olsson og Souheib Dhaflaoui. 

Khemdee og Olsson er kommet til klubben på lejeaftaler fra OB og Kalmar, mens Tarik Ibrahimagic senest har været i OB, og Dhaflaoui kommer til klubben fra B.93.

Næstved-cheftræner Peter Bonde siger til bold.dk, at han er rigtig tilfreds med truppen. Han kunne faktisk ikke ønske sig det bedre. 

- Vi har to spillere på alle positioner, og det har været min ambition. Jonathan (Jonathan Khemdee, red.) er en ung spiller, der skal lære at spille på en anden måde, som vi gør, end hvad han har været vant til i OB. Sou (Souheib Dhaflaoui, red.) er en spiller, der var i Næstved for et par år siden og kender rigtig mange af spillerne. 

Artiklen fortsætter efter billedet

NordicBet Liga -Peter Bonde jubler: Kunne ikke ønske mig det bedre
Foto: Næstved BK

- Han er en spiller, der har forholdsvist nemt ved at glide ind i den måde, som vi angriber kampene på. Elias (Elias Olsson, red.) er kommet til sent, men han er en rigtig fin stopper, der, selvom han er 19 år, har spillet i Sverige og Groningen og har erfaring. 

- Tarik (Tarik Ibrahimagic, red.) er stadigvæk på vej tilbage fra en operation, men jeg glæder mig også til at få ham i spil. Jeg er meget tilfreds med truppen. Jeg kunne ikke ønske mig det bedre. Vi kan jo ikke gå ud at købe, hvem vi vil. Vi har et begrænset antal penge, men Peter Dinesen er virkelig dygtig til at finde den type spillere, som passer ind hos os, siger Peter Bonde til bold.dk. 

Hvad synes du, at det siger om Næstved, at den kan tiltrække den type spillere?

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det siger helt simpelt, at Næstved er et godt sted at være. Spillerne kender hinanden på kryds og tværs og taler sammen, så de fortællinger om miljøet og det omklædningsrummet er positive fortællinger. Det er et sted, hvor man kan udvikle sig. Det er simpelt. 

- Både Elias, Jonathan og Tarik er 19-årige drenge, som måske er i nogle klubber, hvor det ikke lugtede af spilletid, og nogle gange skal man lige tage et skridt ned for at finde sig selv og udvikle sig derfra. 

- Det har sket med nogle af dem, som vi har nu, som stille og roligt udvikler sig i den rigtige retning, og det, tror jeg, er et fornuftigt valg. Spilletid er vigtigt. 

Ingen er selvskrevet på holdkortet

Den tidligere landsholdsassistent synes, at de fire nye spillere komplimenterer truppen med forskellige spidskompetencer. 

- Jonathan er en fysisk stærk forsvarsspiller, som kan spille højre stopper og højre back. Han er god i luften og har en god pasningsfod, synes jeg. Tarik har vi ikke set nok endnu i forhold til at vurdere ham. 

- Elias er venstrebenet stopper, som vi selv spillede mod i vinter, da vi spillede træningskamp mod Kalmar, og som spiller på det svenske U19-landshold. 

- Jeg har set flere kampe, hvor han har spillet mod Frankrig med nogle dygtige spillere. Han har rigtig gode forudsætninger for at være stopper både defensivt, men også på den måde som jeg gerne vil have stopperne til at spille på. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- De skal være gode på bolden, og det er han også. Sou (Souheib Dhaflaoui, red.) er bare en god spiller, som har noget erfaring. Han er en ældre spiller i vores regi på 26-27 år. Jeg synes, at de hver især bibringer til truppens sammensætning. 

Jonathan Khemdee har blandt andet erfaring fra det thailandske landshold, mens Elias Olsson har været inde omkring de svenske ungdomslandshold. Det gør dem dog ikke selvskrevet på holdkortet, mener Bonde. 

- De er begge to ydmyge. Som ung spiller skal man lige finde sine ben at stå på. Jeg forholder mig til, at de virker til at være faldet godt ind i omklædningsrummet. De har indiskutabelt de kvaliteter, som skal til, for at være i vores trup. 

- Resten må vise sig over tid. Det er ikke nemt at komme på vores hold. Uanset om man spiller på landsholdet eller har været i udlandet, så kommer man ikke automatisk på vores hold, men det er med til at forstærke truppen, fordi vi får brug for mange spillere, siger Peter Bonde til bold.dk. 

Næstved fik en fin start på livet i NordicBet Ligaen, da Bonde og co. spillede 2-2 mod Hvidovre IF i det første opgør i NordicBet Ligaen. Fredag aften skal Næstved en tur til Fredericia. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 2. runde

FT

FCF

0 - 1

NÆS

17 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0