2022-09-25 06:30:01

Peter Bonde om 1. div-topscorer: Store ambitioner

Næstved-cheftræner Peter Bonde siger til bold.dk, at han glæder sig over Mileta Rajovics store udvikling, og angriberen har store ambitioner.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Pokalen - 3. runde

FT

NÆS

0 - 3

SIF

Næstved har imponeret stort i NordicBet Ligaen, da Peter Bondes tropper indtager fjerdepladsen efter de første ti runder med 19 point. 

En af spillerne bag den store succes er angriberen Mileta Rajovic, der har scoret syv mål og fører topscorerlisten i NordicBet Ligaen. 

Peter Bonde siger til bold.dk, at han er rigtig glad for angriberens mange mål. 23-årige Rajovic har udviklet sig meget, og hvis det fortsætter, kan der vente noget stort. 

- Han fortsætter med at være dygtig til at afslutte, og det har han udviklet sig rigtig meget på. Han har også taget nogle andre ting med. Når vi spiller på et højere niveau, så kan vi ikke have en nier, der piller næse og venter på, at den daler ned for fødderne af ham. 

- Så der er nogle andre elementer af spillet, som han har skullet bygge på, og det er faktisk der, hvor jeg er mest tilfreds med ham, men jeg er også tilfreds med, at han scorer mål. 

- Han er blevet bedre i det rygvendte spil, og han arbejder hårdere og er bedre i presset. Jeg tror, at det er rigtig fint, at han for første gang i sin seniorkarriere har noget kontinuitet og kender sine medspillere og trænere. 

- Han vokser stille og roligt til der, hvor han gerne vil hen, og han har store ambitioner. Hvis han fortsætter sådan, skal han nok få dem opfyldt, siger Peter Bonde til bold.dk, der tilføjer, at Næstved hele tiden er nødt til at tænke frem i tilfældet af, at spillerne bliver solgt eller vil prøve noget nyt. 

Artiklen fortsætter efter billedet

NordicBet Liga -Peter Bonde om 1. div-topscorer: Store ambitioner
Foto: Næstved

Godkendt start – skal stå på tæer

Bonde er godt tilfreds med holdets start i NordicBet Ligaen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Starten har været godkendt. Vi havde en forventning om, at vi kunne klare os i rækken, og det synes jeg, at vi har bevist. Vi har lukreret på, at vi har en stamme, der har spillet sammen i en hel sæson i 2. division, fortæller Bonde, der ærgrer sig en smule over, at der er kommet skader, men andre har taget over.  

Den erfarne træner kan godt se, at Næstved har taget et step op og møder fuldtidsprofessionelle hold. 

- Vi har mærket i de seneste par kampe mod Helsingør og HB Køge, at vi skal stå på tæer fysisk og mentalt i kampene, og det er nok noget, som vi kommer til at mærke endnu mere i de kommende kampe.

- At få tippet kampene over på vores præmisser, det er ikke altid os, der bestemmer det. Intensiteten er hårdere, og der kan jeg godt mærke, at mine spillere kommer direkte fra arbejde og til træning. Der virker nogle af de spillere, som vi møder, lidt mere overskudsagtige, siger Peter Bonde til bold.dk. 

Næstved skal næste gang i aktion mod Hillerød Fodbold 2. oktober. 

Mileta Rajovic har en fortid i blandt andet Brøndby og HB Køge.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Pokalen - 3. runde

FT

NÆS

0 - 3

SIF

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0