2022-07-07 16:04:01

David Jensen ophæver med New York Red Bulls

David Jensen er blevet enig med New York Red Bulls om at ophæve samarbejdet med øjeblikkelig virkning. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Målmanden David Jensen skiftede i starten af 2020 til MLS-klubben New York Red Bulls, men nu skal han videre i karrieren. 

Jensen og klubben er således blevet enige om at ophæve samarbejdet et halvt år før tid. Det meddeler klubben selv. 

David Jensen var i sidste sæson lejet ud til belgiske Westerlo, og med et halvt år tilbage af kontrakten med den amerikanske klub, er parterne blevet enige om at gå hvert til sit. 

- Da David fik muligheden for at komme til New York Red Bulls, var det en chance, han meget gerne ville opsøge, men det gik ikke som ventet, siger Jensens agent Casper Grønn til bold.dk.

- David skiftede derudover i starten af 2020, og efter få uger ramte pandemien, og MLS blev lukket ned, og derfra har forløbet bare været noget rod. 

- I sidste sæson var han lejet ud til Westerlo og gjorde det glimrende, og vi føler ikke, at det giver mening, at han nu skal tilbage til USA i et halvt år, og derfor har vi forhandlet os ud af hans kontrakt. 

30-årige Jensen er derfor nu ledig på markedet, og han er åben for det meste.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- David har spillet i udlandet i mange år nu, og både han og familien trives med det. Presset er anderledes i udlandet, men det nyder han, og derfor er han åben for det.

- Men når man forhandler sig ud af en kontrakt, er det også for at stå med så gode vilkår som muligt, og han er åben for, hvad der må opstå af muligheder, også fra Danmark, siger Casper Grønn. 

David Jensen har en fortid i FC Nordsjælland, AB, FC Fredericia, Utrecht og altså New York Red Bulls og Westerlo.

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce

Seneste nyheder

Seneste nyheder

0