2022-09-30 11:39:02

Skidt Newcastle-nyt: Flere profiler er tvivlsomme

Newcastle-træner Eddie Howe giver en skadesopdatering efter landskampspausen, og flere af holdets profiler er tvivlsomme til weekenden. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 9. runde

FT

FUL

1 - 4

NEW

Flere stjerner er vendt halvskadet tilbage til Newcastle efter landskampspausen. 

Bruno Guimaraes, Alexander Isak, Allan Saint-Maximin, Callum Wilson og Chris Wood har alle døjet med skader, og Eddie Howe giver nu en opdatering på profilerne. 

- Vi har været bekymret for Bruno Guimaraes, men hans scanning var god. Han har træning godt med. Han har det fysisk godt, så han er klar til kampen lørdag. 

- Alexander Isak fik en skade for Sverige, men hans scanning ser ikke så slem ud. Vi er ikke bekymrede, om det bliver en lang skade. Vi skal selvfølgelig være forsigtige, men han er kommet på græs. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Premier League -Skidt Newcastle-nyt: Flere profiler er tvivlsomme
Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix

- Allan Saint-Maximin gør det godt. Han har haft en periode, hvor han var ude, men han er tæt på at være tilbage. Vi har en del tvivlsomme spillere, og Allan er en af dem. 

- Callum Wilson har trænet med. Han har trænet med i ti dage nu, så han er et godt sted. Han har arbejdet hårdt. og han ser godt ud. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Chris Wood fik et slag for New Zealand. Han er en af de spillere, der stadig er tvivlsom til lørdag, fortæller Eddie Howe til klubbens hjemmeside. 

Newcastle skal i aktion lørdag eftermiddag, hvor de skal på besøg hos Fulham. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 9. runde

FT

FUL

1 - 4

NEW

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0