2022-09-23 17:53:01

Riviere afviser: Pochettino-rygte mangler respekt

Nices præsident Jean-Pierre Riviere benægter, at der skulle være dialog med Mauricio Pochettino og kalder rygtet mangel på respekt. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nices Lucien Favre sidder varmt i sædet i klubben efter en frygtelig start på sæsonen i Ligue 1 med blot to sejre i otte kampe. 

Det har fået rygterne til at svirre om, at cheftræner Favre snarligt ville blive afløst af forhenværende PSG-træner Mauricio Pochettino, men det rygte benægter Nice-præsident Jean-Pierre Riviere blankt. 

De bakker fortsat op om Favre. 

- Vi kommer ikke til at skifte cheftræner efter bare otte dage. Det er ikke løsningen hverken på det sportslige eller menneskelige plan, indleder Riviere til Nice-Matin og L'Équipe. 

- Dave Brailsford har haft et langt møde med ham den anden dag, og Lucien gik derfra meget glad; han var glad med støtten til ham. Rygterne har ikke hold i virkeligheden. 

Videre afviser han rygterne om Mauricio Pochettino. 

- Ingen i klubben har kontaktet eller ringet til Pochettino eller hans repræsentanter. Det er et rygte, der mangle respekt, og det svækker vores nuværende træners position. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi kommer til at arbejde sammen med Lucien for at rette op på den dårlige start på sæsonen. Han er ikke blevet givet noget ultimatum, slutter Nice-præsidenten. 

Nice ansatte Favre forud for den nye sæson. 

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0