2022-09-30 18:00:03

NFC-stopper inden SønderjyskE-kamp: Tror på egne evner

Nykøbing-forsvarer Thor Høholt mener, at mandskabet har lidt at revanchere mod SønderjyskE i NordicBet Ligaen, da holdet ikke sluttede godt af inden landskampspausen. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 11. runde

FT

NFC

2 - 3

SØN

Nykøbing FC har fået en vanskelig start på NordicBet Liga-sæsonen, da Claus Jensens tropper er sidst med blot to point efter ti kampe. 

Lørdag får bundproppen besøg af SønderjyskE, og selvom der er hele 18 points forskel mellem de to mandskaber, så mener Thor Høholt, at Nykøbing kan byde favoritten op til dans. 

Klubben har noget at revanchere. 

- Vi sluttede ikke godt af før landskampspausen, så vi har selvfølgelig arbejdet hårdt på at komme ud mod SønderjyskE og levere en bedre præstation, så vi kan få nogle point på tavlen, siger Høholt til Nykøbing FC's hjemmeside og fortsætter:

Artiklen fortsætter efter billedet

NordicBet Liga -NFC-stopper inden SønderjyskE-kamp: Tror på egne evner
Foto: Fotograf Jonas Bonde

- Jeg synes, at vi har trænet rigtig godt i pausen, og alle føler, at vi kan gå ud og tage point mod SønderjyskE. Vi har stor respekt for dem, men vi tror også på egne evner. Vi skal bare ud og give den gas, og vise alle vores hjemmefans, at vi vil det her.

21-årige Høholt og resten af Nykøbing FC-mandskabet tabte i den seneste runde med 1-3 til Hillerød, mens SønderjyskE spillede 2-2 mod Vendsyssel FF.

Artiklen fortsætter efter annoncen

SønderjyskE indtager tredjepladsen.

Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 11. runde

FT

NFC

2 - 3

SØN

3 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0