2021-06-02 12:06:17

Søren Christensen stopper karrieren

Nykøbing vinker efter denne sæson farvel til midtbaneprofilen Søren Christensen, der stopper karrieren efter kampen mod HIK.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I en alder af 34 år har den tidligere FC Nordsjælland-spiller Søren Christensen valgt at lægge støvlerne på hylden.

Det meddeler 2. divisionsklubben Nykøbing FC på egen hjemmeside, hvor det lyder, at Christensen på lørdag spiller afskedskamp mod HIK.

Nykøbing-manager Claus Jensen sender enorm ros i retning af den snart pensionerede fodboldspiller.

- Søren Christensen er en af de dygtigste, mest spilintelligente og elegante fodboldspillere som Lolland-Falster har opfostret, og på den måde er det selvfølgelig derfor vemodigt, at det på lørdag er sidste gang, at vi får lov til at se ham udfolde sig på banen. Søren har haft en fantastisk flot karriere, spillet Champions League og vundet dansk mesterskab samt pokaltitler.

Artiklen fortsætter efter billedet

2. Division -Søren Christensen stopper karrieren
Foto: Fotograf Jonas Bonde

- Det var en stor dag i vores klub, da Søren valgte NFC, på et tidspunkt, hvor der naturligvis var mange større klubber, der bejlede til Søren. Vores samtaler op til kontraktunderskrivelse i NFC står lysende klart i min erindring – en spiller og et menneske der var dybt passioneret for at komme tilbage til sin hjemegn, give noget tilbage og gøre en positiv forskel. Det har han gjort lige siden den første dag han trådte ind i klubben og blev forenet med gode venner med samme motivation i Lars Pleidrup og Anders Due.

- Det har været en kæmpe glæde at arbejde sammen med Søren, og jeg er enormt glad både professionelt og personligt for, at det samarbejde fortsætter med Søren i ny rolle som udviklingsansvarlig omkring vores miljøer i NFC Talent og med spillerne omkring førsteholdet. I den nye rolle kommer han på samme måde som i hans aktive karriere til at gøre en stor forskel.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er i lige så høj grad hans enorme egenskaber som menneske, som vi kommer til at savne som spiller i truppen. Søren har klubben og alt, hvad den står for, inde under huden. Vi er utroligt taknemmelige for, at vi har haft Søren i truppen og for alt, hvad han har gjort for klubben, siger Claus Jensen.

Søren Christensen har spillet 174 kampe for Nykøbing FC.

12 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0