2022-08-10 18:58:02

Alm om retur til OB-spillere: Kan blive et nyt hold

Andreas Alm vil ikke bruge skader på holdet som undskyldning, men han fastholder alligevel, at en ventet retur til mange spillere vil bringe positiv forandring med sig på banen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

OB har været plaget af skader i sæsonstarten, og det har sat sit præg på resultaterne, som har været alt andet end prangende for odenseanerne.

Et enkelt point er det blevet til i fire kampe, og det sender fynboerne ind på rækkens sidsteplads med ligeså få point som AaB.

Til klubbens hjemmeside udtaler OB's cheftræner Andreas Alm sig om skadernes betydning for klubbens opstart, og han ser frem til råderet over flere af sine profiler.

- Vi tror, at det har en stor betydning, og selvom man kan snakke om mange ting, der kan have indflydelse på vores præstationer, så er skaderne nummer et, to, tre, fire og fem på listen.

- Vi må erkende, at det er sådan det er, og samtidig ikke bruge det som en undskyldning for at ikke vinde næste kamp.

- Det, som er den store ulempe, er jo, at dem, der er skadet, er spillere, som har spillet meget for os og ofte har været i startopstillingen.

- Vi har chance for at blive et helt andet hold. Ikke fordi man automatisk er tilbage i startopstillingen, men det også kommer til at skabe noget mere konkurrence.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det gør, at når vi kommer længere ind i kampen, også har en bænk, som kan være med til at gøre en større forskel.

OB skal forsøge at vende skuden, når Brøndby venter søndag på Brøndby Stadion.

5 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0