2022-06-25 19:59:02

Grubbe pådrog sig skade under testkamp

OB's nyindkøb Gustav Grubbe pådrog sig en ankelskade i testkampen mod FC Midtjylland og måtte udskiftes efter otte minutters spil.

Artiklen fortsætter efter annoncen

For en lille måneds tid siden annoncerede Superliga-klubben OB, at midtbanespilleren Gustav Grubbe er blevet hentet til klubben fra RB Leipzig på en kontrakt frem til 2016.

Lørdag eftermiddag startede 18-årige Grubbe inde for OB i testkampen mod FC Midtjylland, men uheldigvis for nyindkøbet, måtte han allerede efter otte minutter forlade banen med en skade.

Selvom han blev nødt til at lade sig udskifte, lader det ikke til, at skaden er alvorlig siger hovedpersonen til Fyns Stiftstidende efter kampen

- Kampen var næsten gået i gang, da jeg mærkede et lille vrid i anklen. Jeg tænkte, at jeg måtte hellere stoppe, fordi det trods alt kun var en træningskamp, så det ikke blev værre. Umiddelbart virker det ikke slemt, men vi må hjem i Ådalen og tjekke og teste.

- Det var en defensiv aktion. Jeg var oppe i en sprint og lavede et retningsskift eller lignede. Jeg besluttede at gå ud efter det. Den er ikke hævet ret meget, så jeg regner med, at det ikke er så slemt. Jeg er ikke bekymret, og der skal nok komme andre muligheder til mig.

Opgøret endte med et 2-3-nederalg for OB. 

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Seneste nyheder

Seneste nyheder

0