2022-05-25 21:25:29

Kadriis måltørke i SL er 1437 min: Mange svar

Bashkim Kadrii har ikke scoret i sine seneste 1437 minutter i Superligaen. Ifølge OB-træner Andreas Alm er der flere forklaringer på, hvorfor det ikke har klikket.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Pokalen - finale

FT

OB

3 - 4

FCM

OB hentede i januar 2020 Bashkim Kadrii fra Al-Fateh, og den hjemvendte frontløber leverede et flot forår med seks mål i nedrykningsspillet.

Det gav store forhåbninger frem mod den netop overståede sæson, hvor Kadrii også startede godt med at score efter et kvarter af premierekampen mod FCM, men siden da har Kadrii ikke scoret et eneste mål i Superligaen.

Ifølge Transfermarkt har Bashkim Kadrii spillet 1437 minutter siden træfferen i Herning uden at finde vej til netmaskerne.

OB-træner Andreas Alm peger på flere faktorer som årsag til, at det ikke har klikket for Kadrii i denne sæson.

- Egentlig er der ret mange svar, for Bashkim startede rimelig mange kampe i begyndelsen, og jeg synes, han arbejdede hårdt og havde også i vores gode kampe en fin rolle.

- Men så har det været sådan, at jeg især i år har valgt at bruge Max Fenger en del, og så har jeg valgt at spille med en falsk 9'er i Issam Jebali, ud fra at vores boldbesiddelse måske bliver lidt anderledes. Det er vel svaret, og det naturlige svar er konkurrence naturligvis.

- Så er det sådan, at når det er sådan en så specifik spiller, som også er sådan en profil, at der bliver flere spørgsmål om ham. Sådan er det, siger Alm.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kadrii står noteret for fire oplæg i denne sæson af Superligaen.

Regner ikke med andet

Fodbolddirektør Björn Wesström har for nylig sagt, at man skal finde en løsning med 30-årige Kadrii, der har kontrakt til 2024 i OB.

Andreas Alm ser dog indtil videre Bashkim Kadrii som en del af OB-holdet i næste sæson.

- Jeg ser alle spillere, som kommer ind til træning, og Bashkim har en kontrakt, så det ser jeg helt naturligt. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg regner ikke med noget andet, men jeg er jo ikke den, der forhandler eller bestemmer, hvad der sker, pointerer Alm.

Bashkim Kadrii har i denne sæson scoret to mål og lavet to oplæg på 303 minutter i Sydbank Pokalen, hvor OB torsdag spiller finale mod FCM, som Kadrii altså lavede sit seneste ligamål mod.

Pokalfinalen sparkes i gang klokken 15 på Brøndby Stadion.

Pokalen - finale

FT

OB

3 - 4

FCM

3 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0