2022-08-08 09:50:44

Ny keeper i OB: Anderledes personlighed og stil

Martin Hansen vogtede OB-buret søndag aften, men han vil ikke svare på, hvorvidt han er den nye førstemålmand i Odense-klubben. Han vil dog arbejde hårdt for det.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Søndag aften var Martin Hansen tilbage i dansk fodbold, da keeperen fik sin debut for OB i Superligaen.

Det gik dog ikke helt efter planen, da han måtte indkassere to mål i 1-2-nederlaget til AGF, og derfor var han da heller ikke helt tilfreds efter sin debut for Odense-klubben.

- Det er lidt sort/hvidt for mig, at vi står her uden point. Vi kom egentlig okay i gang, men jeg er lidt træt af målet. Der er lige lidt rust og afstemning med nogle af spillerne, som stadig skal bankes af. Men det skal nok komme, jo flere kampe vi spiller sammen.

- Vi skal til at vinde nogle fodboldkampe. Det kommer jeg til at blomstre af, og det gør spillerne på banen også. Det er den eneste medicin for, at vi som hold kan komme til at blomstre igen. 

OB-cheftræner Andreas Alm har udtalt, at Hansen er førstemålmand i OB, da han stod søndagens duel i stedet for Hans Christian Bernat.

Hovedpersonen selv var dog ikke meget for at sige det samme som sin cheftræner.

- Det er jeg ikke den rigtige at svare på. Jeg er kommet ind med en anderledes personlighed og stil, Jeg synes, at jeg gør mit i løbet af ugen for, at jeg skal stå på banen, og det kommer jeg til at fortsætte med.

32-årige Martin Hansen har kontrakt med OB frem til sommeren 2024.

3 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0