3F Superliga -Ny OB-spiller: Svært at sætte forventninger
2019-12-28 12:17:09
Foto: Foto: OB

Ny OB-spiller: Svært at sætte forventninger

OB's nye spiller, Mikkel Hyllegaard, har ikke været professionel før, så han har svært ved at sætte forventningerne til den kommende periode i OB.

Artiklen fortsætter efter annoncen

OB har lørdag præsenteret 20-årige Mikkel Hyllegaard som ny spiller i Ådalen, men det er en særlig tilgang, som OB har sikret sig.

Unge Hyllegaard har aldrig været professionel tidligere, så det er en drøm, der går i opfyldelse, siger Hyllegaard til ob.dk.

- Det betyder rigtig meget for mig, og det er en drøm, jeg har ønsket ville gå i opfyldelse, siden jeg var helt lille - så i dag er en rigtig speciel dag for mig, indleder Hyllegaard og fortsætter:

- Jeg har haft en anden vej til en professionel kontrakt end mange andre, da jeg er gået via efterskole og gymnasie i Oure, men jeg har hele tiden troet på, at jeg kunne nå mit langsigtede mål om at blive professionel fodboldspiller.

Hvilke forventninger den 20-årige hurtigløber har til sin kommende tid i OB, har han svært ved at sætte ord på.

- Jeg synes, det er svært at sige, hvad jeg har af forventninger til den kommende periode. Til at starte med vil jeg bare gerne ordentlig ind på holdet i OB.

- Jeg har delvist været en del af holdet i et halvt års tid, så det bliver ikke svært, men alligevel bliver det anderledes nu, da jeg er en del af holdet hele tiden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Fra min egen side kommer det også på sigt til at skabe nogle forventninger, i forhold til at jeg på et eller andet tidspunkt selvfølgelig godt kunne tænke mig at få spilletid i 3F Superligaen.

- Men i første omgang vil jeg gerne tættere på gutterne i omklædningsrummet, fortsætte min udvikling – og vigtigst af alt bare spille en masse fodbold.

Hyllegaard har gennem det seneste halve år trænet regelmæssigt med i OB, og han har spillet flere kampe for klubbens reservehold, hvor han har nettet fire gange.


Foto: Foto: OB

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce

Seneste nyheder

Seneste nyheder

0