2022-08-09 16:31:01

OB-chef freder Alm: Resultaterne kommer

OB's fodbolddirektør, Björn Wesström, udtaler til fyens.dk, at man stoler på processen i klubben og lader dermed til at frede cheftræner, Andreas Alm, for nu. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

OB har ikke ligefrem fået nogen super start på sæsonen i 3F Superligaen. 

Efter fire kampe i årets turnering ligger Odense-klubben således sidst i tabellen med blot ét sølle point af 12 mulige. 

Det har fået en masse til at spekulere i cheftræner, Andreas Alms, fremtid hos OB, men efter 1-2-nederlaget senest mod AGF er der endnu intet sket, og fodbolddirektør i klubben, Björn Wesström, lader nu også til at frede svenskeren. 

Til spørgsmålet om at klubben konfronteres med trænerens position for tiden, svarede Wesström nemlig til dagbladet, at man stoler på processen. 

- Der er ingen af os eller Alm eller nogen på Fyn, der er forbavset over det. Det er en del af branchens mekanismer, men vi vælger at kigge ind i den proces, som vi er i, fortæller Wesström til fyens.dk og fortsætter. 

- Vi gør nu tingene på en måde, som vi ikke har gjort tidligere, og så er vi overbevist om, at resultaterne kommer via det arbejde.

OB spiller næste gang imod Brøndby IF, som også har fået en skidt start på sæsonen med blot tre point i fire kampe, hvor begge hold altså skal forsøge at vende skuden på Brøndby Stadion. 

19 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0