2022-04-26 18:16:33

OB-profil vil i pokalfinale: Det bliver ikke nemt

Onsdag tørner SønderjyskE og OB sammen i det første af to opgør i Sydbank Pokalsemifinalen, og det kan blive en svær opgave for Odense-klubben, fortæller Max Fenger.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Pokalen - første semifinale

FT

SØN

1 - 2

OB

Onsdag bliver den første semifinale i Sydbank Pokalen sparket i gang, når værterne fra SønderjyskE tager imod OB i det første af to opgør.

Her kommer gæsterne fra Odense med en masse selvtillid i bagagen, da de fortsat er ubesejret i nedrykningsspillet i Superligaen, men det bliver noget helt andet på Sydbank Park.

Det fortæller OB's Max Fenger til klubbens hjemmeside.

- I morgen er det ikke bare tre point, vi spiller om, der er endnu mere på spil. Vi spiller om at komme i en pokalfinale, og det er noget vi rigtig gerne vil. 

- Jeg har ikke før på seniorniveau spillet knockout-kampe over to opgør, så det bliver spændende at prøve. Men selvom det først afgøres i Odense i næste uge, så tager vi til SønderjyskE for at vinde kampen,

OB skal møde et SønderjyskE-mandskab, som stort set har det ene ben nede i NordicBet Ligaen, da de ligger sidst i Superligaen.

Det bliver dog ikke nemt af den grund, slår Fenger fast.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi ved godt, hvad de kommer med, men det gør det ikke til en nemmere opgave. De bringer en masse fysik ind i kampen og forsøger at sætte deres modstander under tryk med mere direkte spil. Så det er et svært hold at møde, men jeg har en stærk tro på, at vi kan vinde kampen i morgen.

Det er onsdag klokken 18:00, at opgøret mellem SønderjyskE og OB bliver sparket i gang.

Pokalen - første semifinale

FT

SØN

1 - 2

OB

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0