2023-03-31 16:23:12

OB-spillere holder ramadan: Håber ikke det ses mod FCM

Flere OB-spillere faster grundet ramadan, men cheftræner Andreas Alm satser på, at det ikke får nogen betydning for kampen mod FC Midtjylland.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 23. runde

FT

OB

1 - 3

FCM

Spil en fodboldkamp uden at have spist eller drukket hele dagen.

Det er udgangspunktet for muslimske spillere i disse uger under den muslimske højtid ramadanen, hvor det som udgangspunkt ikke er tilladt at spise eller drikke, mens solen er oppe.

Sport Fyn skriver, at OB-spillere som Yankuba Minteh og Alasana Manneh har det at tage hensyn til, men cheftræner Andreas Alm afviser, at det får nogen betydning for sammensætningen af holdet.

- Mange siger, at førstedagen er meget hård at komme igennem, mens andre har det anderledes. Man kan nogle gange se, hvis nogle mangler kræfter i løbet af en kamp. Men jeg håber ikke, at det bliver at se i kampen mod Midtjylland, siger Alm til avisen.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -OB-spillere holder ramadan: Håber ikke det ses mod FCM
Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

Alm påpeger, at spillerne skal holde deres religion op mod, at de er professionelle fodboldspillere. Tidligere er der set eksempler på spillere, som vælger at bryde fasten på kampdage.

I Danmark går solen i disse dage ned lidt før klokken 20 – en time efter kickoff mellem OB og FC Midtjylland fredag aften.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ramadanen startede 22. marts og slutter 20. april.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 23. runde

FT

OB

1 - 3

FCM

Denne artikel kan ikke kommenteres

annonce
annonce
annonce