2023-09-19 10:58:47

OB-sponsor uddyber kritik: Kræver det ikke snart handling?

OB’s storsponsor Frederik Barfoed uddyber over for bold.dk sin frustration over klubbens situation og stiller stort spørgsmålstegn ved, om de manglende resultater ikke snart kræver handling.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 9. runde

I dag d. 24. sep 18:00

FCM

vs

OB

En sportslig skandale.

Sådan definerer Frederik Barfoed, der er direktør for Barfoed Group, som lægger navn til C-tribunen på OB’s hjemmebane, sæsonstarten i OB.

I en kommentar på det sociale medie X langer han ud efter OB’s ledelse i kølvandet på 0-3-nederlaget mod Silkeborg mandag aften, og nu har bold.dk fået en uddybende kommentar fra direktøren.

- Jeg er OB i hjertet, og jeg er meget skuffet over endnu en meget svag opstart i sæsonen. En by som Odenses størrelse med en stor tilskueropbakning skal kunne præstere langt bedre.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -OB-sponsor uddyber kritik: Kræver det ikke snart handling?
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

- Det er ikke op til mig, om træneren eller den sportslige ledelse skal udskiftes, men jeg stiller stort spørgsmålstegn ved, om de manglende resultater ikke snart kræver handling.

- Jeg er langsigtet samarbejdspartner i OB, og jeg fortsætter som sponsor for klubben og Odenses udvikling, men jeg håber, at der for alvor begynder at ske noget, så klubbens selvopfattelse er i tråd med de sportslige resultater – det har vi ventet meget længe på, skriver Frederik Barfoed i en mail til bold.dk.

Artiklen fortsætter efter annoncen

bold.dk forsøger fortsat at få en kommentar fra OB.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 9. runde

I dag d. 24. sep 18:00

FCM

vs

OB

27 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce