2022-12-01 11:32:31

OB valgte FCN og Lyngby grundet højt tempo

OB valgte FC Nordsjælland og Lyngby som modstandere i testkampe på grund af det høje tempo, som de to sjællandske klubber spiller i, fortæller Andreas Alm.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

LYN

1 - 2

OB

Efter sidste runde i 3F Superligaen har OB spillet et par træningskampe.

Først blev Nykøbing besejret med 3-2, inden OB slog FC Nordsjælland med 2-1, og nu venter årets sidste testkamp mod Lyngby denne torsdag.

- Vi har valgt at spille mod Nordsjælland og Lyngby i de her to sidste kampe, da de spiller med et højt tempo, og når man ser på sprints i Superligaen, så er Nordsjælland og Lyngby helt i top med højt tempo i kampene, og vi ønsker et højt tempo i de her kampe, fortæller OB-træner Andreas Alm til klubbens hjemmeside.

Cheftræneren er glad for at spille et par testkampe efter de gældende opgør i en halvsæson.

- I Sverige har jeg altid valgt at spille træningskampe, når vi har stoppet turneringen i november. Så har vi fortsat og har spillet 2-3 træningskampe, hvor vi har prøvet at spille mod de hold, som er på vej op i systemet, og som har en spændende taktisk fleksibilitet, som vi kunne møde. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Træningskampe -OB valgte FCN og Lyngby grundet højt tempo
Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

- I min verden så er der mange spillere, som synes, det er fedt at spille kampe i stedet for at træne i tre uger. Vi spiller træningskampene for at blive bedre til fodbold. Træningskampe er også træning, og vi træner for at skulle spille kamp 

- Vi er lidt mindre taktiske til sådanne træningskampe, end vi er til superligakampe, hvor vi forbereder os med video på modstanderne. Her tester de også nogle ting af, så det giver ikke mening at forberede os så meget på dem. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi prøver i visse tilfælde at være lidt mere ekstreme i vores pres, men også at tage lidt større risiko offensivt og tage nogle ekstra løb og nogle ekstra spillere med i angreb. Vi prøvede det i Nordsjælland, og vi synes, at vi havde 60 minutter, som var virkeligt gode, siger Andreas Alm.

OB og Lyngby mødes klokken 13 denne torsdag.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

LYN

1 - 2

OB

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0