3F Superliga -Tilfreds OB-chef: Der kan ske småjusteringer
2019-01-29 18:30:02
Foto: OB / Morten Wamsler

Tilfreds OB-chef: Der kan ske småjusteringer

OB's sportsdirektør, Jesper Hansen, er godt tilfreds med transfervinduet indtil videre. Han vil dog ikke afvise, at der kan ske lidt justeringer, inden vinduet smækker i.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der kommer næppe til at ske store revolutioner i OB-truppen, før transfervinduet lukker om få dage.

Det forklarer sportsdirektør Jesper Hansen til bold.dk.

- Vi er godt tilfredse. Vi arbejder selvfølgelig, som vi altid gør. Vores scout arbejder på højtryk, så hvis der sker noget, er vi parate til at handle på det, siger Jesper Hansen.

I løbet af de seneste dage har OB sendt midtbanespilleren Kamil Vacek til Tjekkiet på en lejeaftale, mens klubben har hentet forsvarsspilleren Oliver Lund i Lyngby.

Klubben har samtidig sagt farvel til Kenneth Emil Petersen, mens målmanden Thomas Mikkelsen er skiftet permanent til Lyngby.

- Jeg vil da ikke afvise, at der kan ske nogle små justeringer, men som udgangspunkt er vi meget tilfredse med den trup, vi har.

- I efteråret var vi inde i en god periode efter den fatale start, vi fik, og lige i øjeblikket har vi bare brug for, at trænerne træner med de spillere, vi har, og at vi får 4-4-2- og 3-5-2-systemerne ind under huden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det bliver der arbejdet godt med. Så vi er sådan set meget tilfredse med situationen, som den er nu.

Er det den meget omtalte kontinuitet, I jagter nu?

- Ja, det er det. Med vores egne spillere, der blev rykket op, var det ti spillere, vi fik ind i sommer - sammen med to nye trænere.

- At vi er gået over til at spille mere dynamisk og direkte er jo også en omvæltning for spillerne, så på den måde er det noget med at få det ind under huden, og der synes jeg, vi arbejder rigtig godt med tingene, siger sportsdirektøren.

Jesper Hansen forklarer desuden, at den knæskadede forsvarsspiller Alexander Ludwig er foran tidsplanen.

anton@bold.dk


Foto: OB / Morten Wamsler

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
0