2021-02-04 09:00:02

Udvist Sabbi fatter intet: Det stinker

OB’s Emmanuel Sabbi forstår ikke sin udvisning mod Lyngby og mener, at dommerne generelt er meget hurtige til at give ham kort.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Da OB onsdag tabte forårspremieren i 3F Superligaen til Lyngby, blev Emmanuel Sabbi udvist undervejs efter at have modtaget to gule kort.

Kantspilleren forstår dog ikke meget af, hvorfor han blev udvist i kampen og føler, at dommerne generelt er hurtige til at vise ham kortet.

- Jeg synes, det var en hård dom. Jeg føler, at det altid er mig, der bliver tacklet hårdt, uden der kommer kort. Det virker til, at jeg skal slås til blod, før min modstander får en advarsel, siger Sabbi til bold.dk.

- Jeg blev ramt seks-syv gange, før deres venstreback endelig fik et kort, og så fik jeg et gult kort bare for at være der for min holdkammerat, som blev ramt hårdt. 

- Det var mig, der ud af en gruppe spillere fik et gult kort, men for hvad? Jeg stod der bare. Det er helt galt i min bog. Dommeren sagde ikke noget til mig, men trak bare på skuldrene. 

- Jeg får kort for små frispark. Jeg modtager advarsler efter mit første frispark, mens mine modstandere kan begå tre-fire frispark på mig, før dommeren giver dem en påtale. Det er latterligt. 

- Normalt taler jeg aldrig om dommerne, men denne gange stinker det. Mit andet kort var tvivlsomt, men hele situationen blev jo bare værre af, at jeg allerede havde fået et kort, jeg aldrig skulle have haft.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hårdere linje mod udlændinge

Amerikaneren føler i det hele taget, at det kan være svært at blive klog på dommernes linje og få en forklaring på deres kendelser.

Sådan har han haft det i hele sin tid i dansk fodbold, forklarer han.

- Nogle gange føler jeg, at linjedommerne slet ikke forsøger at forstå, hvor jeg kommer fra, når jeg stiller dem et spørgsmål eller beder dem om deres mening om tingene. 

- De går bare videre, som om jeg ikke eksisterer, og så er jeg nødt til at bede min anfører om at tale med dem. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det var det samme, da jeg spillede i Hobro. Der fik jeg også ofte gult kort ved første lille frispark, mens mine modstandere kunne begå mange frispark på mig, uden der skete noget.

- Jeg ser mange Superliga-kampe og mener, at visse spillere ofte er i dommernes søgelys, for eksempel FCM's Frank Onyeka. 

- Jeg føler, at der ofte bliver dømt frispark begået af udenlandske spillere, som også får kort for mindre forseelser. Jeg ønsker bare, at der skal være fair play for alle og bedre kommunikation, siger Sabbi til bold.dk. 

23-årige Sabbi havde før onsdagens kamp fået tre gule kort i denne sæson og skal nu afsone karantæne i OB’s næste kamp mod FC Nordsjælland. 

40 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
0