2022-11-28 14:23:01

Efter næsten syv år i ny 3. div-klub: Keeper stopper

SfB-Oure FA-målmand Peter Harring Larsen har valgt at lægge handskerne på hylden angående elitefodbold, og han forlader klubben efter næsten syv år som sidste skanse. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

En stor profil hos 3. divisionsklubben SfB-Oure FA takker af. 

24-årige Peter Harring Larsen har nemlig valgt at stoppe karrieren på eliteplan.

Keeperen siger til klubbens Facebook-side, at det ikke har været nemt at tage det store valg. Han har dog brug for at udfylde sin tid med noget andet end fodbold, og tidspunktet er det rette, mener han. 

- Min lyst til at prøve en masse spændende nyt og få tid til andre ting er stor, og derfor synes jeg det rigtige tidspunkt for at stoppe med fodbolden er nu. 

Artiklen fortsætter efter billedet

3. division -Efter næsten syv år i ny 3. div-klub: Keeper stopper
Foto: SfB-Oure FA

- Det har dog slet ikke været let efter næsten syv år i denne fantastiske klub. Et par oprykninger og generelt helt vildt mange fede kampe og træninger lige fra serie 1 til divisionerne. 

- Det har været de bedste fodboldår for mig, og jeg har nydt at udvikle mig med alle de fantastiske mennesker i SfB og Oure. Jeg har kun mødt fantastisk flinke og gode mennesker både på og rundt om holdene, siger keeperen. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Harring har delt minutterne med Lasse Petersen i denne sæson, og målmanden afleverer SfB-Oure FA på en niendeplads i 3. division.

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0