2022-09-30 17:33:01

Fri Uffe Bech efter Panathinaikos: Fokus på genoptræning

Uffe Bech er transferfri og har fået flere henvendelser over sommeren, men han har afvist det hele, da han har fokus på genoptræning efter en knæoperation.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Super League - 6. runde

FT

PAO

1 - 2

PAN

Efter tre sæsoner i den græske storklub Panathinaikos er offensivspilleren Uffe Bech nu fri på markedet, da kontrakten med grækerne udløb denne sommer.

Indtil nu har der dog været stille omkring den tidligere Superliga-profil og fremtiden, og det er der en ganske god grund til.

Uffe Bech har nemlig holdt lav profil, da han er i gang med et genoptræningsforløb, efter han tidligere på året blev opereret i knæet.

Der har været flere henvendelser over sommeren, men Uffe Bech og hans agent Ivan Marko Benes har skubbet det til side, da fokus har ligget på genoptræningen.

- Ja, der har været stille om mig. Jeg har fået en del henvendelser vedrørende udtalelser og status på mig, men jeg har ikke haft lyst til at udtale mig før nu. Og så bliver man jo hurtigt 'glemt' i denne verden, siger Bech til bold.dk.

- Jeg har bare haft snuden i sporet i mit genoptræningsforløb, og det har simpelthen haft mit fulde fokus, siger Bech, som efter det græske ophold nu er tilbage i Danmark og har fokus på at blive klar igen:

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Fri Uffe Bech efter Panathinaikos: Fokus på genoptræning
Foto: Panathinaikos

- Jeg kører et forløb med Thomas Jørgensen og Morten Løber fra ProTreatment. De er super dygtige, og det går efter planen. Det kribler dog efterhånden meget for at komme tilbage og spille fodbold.

Græsk kaos

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det blev ikke til voldsomt meget spilletid for Uffe Bech i Panathinaikos, hvor han i perioder blandt andet fik lov at opleve det græske kaos fra første række.

- Min tid i Panathinaikos gik ikke, som den skulle. Det var på mange måder en ret kaotisk tid med stor udskiftning blandt spillere, trænere og sportsdirektører. 

- Vi fik på et tidspunkt en spansk sportsdirektør og en spansk træner på samme tid, som - inden vi havde haft første træning - besluttede, at de ville af med alle udenlandske spillere, så de kunne lave deres egen stamme af nye spansktalende spillere fra Spanien og Sydamerika. 

- Sådan kan fodbold jo også være nogle gange, men det er måske lidt mere udtalt i Grækenland. Og jeg nåede desværre ikke væk i det vindue. Til slut var min sidste tid i klubben var præget af den skade, jeg nu er blevet opereret for, forklarer Bech.

Kan ikke være kræsen

Uffe Bech, som har spillet 73 Superliga-kampe og scoret 17 mål, maser på for at komme i fulde omdrejninger igen. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den 29-årige tidligere A-landsholdsspiller ved godt, at han må være åben for lidt af hvert, når han igen er klar til at spille fodbold.

- Jeg er opmærksom på, at jeg står i en situation, hvor jeg ikke kan tillade mig at være ligeså kræsen, som jeg måske kunne tillade mig tidligere i min karriere.

- Nu har jeg, udover min tid i Brøndby, været i udlandet i syv år, så om det er hjemme eller ude, gør ikke så meget. Vigtigst af alt savner jeg bare følelsen af at spille fodbold.

- Jeg har ikke villet haste noget igennem og har alene arbejdet med det mål for øje at komme tilbage så stærk som muligt.

- Der var noget interesse i sommer fra både Danmark og udland, men der var jeg ikke langt nok i mit genoptræningsforløb til, at det var relevant. Jeg håber, at jeg snart når de delmål, der gør det relevant, siger Bech.

Uffe Bech har i Danmark spillet for Lyngby, FC Nordsjælland og Brøndby, mens han i udlandet har været i Hannover 96, Greuter Fürth og Panathinaikos. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

Super League - 6. runde

FT

PAO

1 - 2

PAN

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0