2022-08-03 23:45:15

Donnarumma er tilpas: Jeg føler mig hjemme i PSG

Gianluigi Donnarumma fortæller efter en svær første sæson i PSG, at han alligevel føler sig rigtig godt tilpas i den franske klub og ønsker at blive længst muligt. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Gianluigi Donnarumma skiftede sidste sommer tilværelsen i AC Milan ud med en tilværelse i PSG, hvor det første år dog bød på flere bump på vejen med særligt en delt spilletid med Keylor Navas. 

På trods af det kan den italienske målmand forud for den nye sæson fortælle, at han har det rigtig godt i Paris og ønsker at blive i klubben så længe som muligt, idet han føler sig hjemme. 

- Jeg føler mig virkelig hjemme her, jeg har det rigtig godt. Den her klub er utrolig, man kan ikke forklare det, sagde Donnarumma i et interview med Sky Sports og fortsatte. 

- Det er en familie, og jeg er glad for at være her - jeg vil blive her så længe som muligt og skrive historie med den her klub. 

Donnarumma fortalte videre i interviewet om nogle af de nye planer Christophe Galtier forsøger at implementere på holdet, hvor han blandt andet tvinges til at have en mere aktiv rolle, når holdet presser højt. 

23-årige Donnarumma spillede i sidste sæson 16 Ligue 1-kampe og fem i Champions League. 

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Seneste nyheder

Seneste nyheder

0