2022-05-21 21:23:01

La Liga i åbent brev: PSG er skandaløse

La Liga er gået sammen om et opsigtsvækkende fællesunderskrevet statement, der lover, at man vil klage over PSG's kontraktfornyelse med Kylian Mbappe til UEFA med flere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kylian Mbappe har netop underskrevet en ny aftale med PSG af astronomisk karakter, og det er ikke gået La Ligas næse forbi, hvor Real Madrid, som længe var favorit til at tage franskmandens underskrift, spiller.

I budskabet, som har La Liga præsidenten Javier Tebas på som medunderskriver står der blandt andet.

- Det er skandaløst at en klub som PSG, der sidste år rapporterede tab på 220 millioner euro [1,7 mia. kroner], og som de seneste år har akkumuleret 700 millioner euro [5,2 mia. kroner] i gæld, selv efter at have angivet indkomst fra meget tvivlsomme sponsorater, kan lave en aftale af denne karakter, mens de klubber, som kunne foretage købet af spilleren uden at se deres lønninger komme i fare, står uden mulighed for at hente spilleren.

- På baggrund af ovenstående, vil La Liga udarbejde en klage mod PSG til UEFA, skattemyndigheder i Frankrig og EU, for fortsat at forsvare det økonomiske økosystem og dets bæredygtighed i europæisk fodbold.

72 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Seneste nyheder

Seneste nyheder

0