2022-06-06 16:51:02

PSG-midt vil blive: Nemmere med Mbappé

Danilo Pereira slår fast, at han ikke har tænkt sig at forlade PSG til sommer. Han håber på, at de får større succes i næste sæson, hvor Kylian Mbappé stadig er på holdet, og det er Pereira glad for.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Danilo Pereira har i den seneste tid været rygtet væk fra PSG, men portuguiseren har ingen planer om at forlade den franske hovedstad.

Han har nemlig kontrakt frem til sommeren 2025, og så kommer han fra en god sæson, hvor han har imponeret rent personligt.

Pereira havde dog håbet på mere succes til holdet, og derfor er det vigtigt for PSG, at de har formået at få Kylian Mbappé til at forlænge sin kontrakt og blive i Paris-klubben.

- Jeg har haft en god sæson individuelt set. Jeg har spillet en masse, næsten 40 kampe. Vi missede dog Champions League, som virkelig var en skam. Men jeg er tilfreds med det, jeg har gjort, og jeg har ikke lyst til at skifte væk.

- Jeg håber, at vi vil gøre det bedre i næste sæson. Det bliver nemmere med Kylian. Det er fantastisk, at han bliver hos os, udtaler Danilo Pereira ifølge L'Equipe.

30-årige Danilo Pereira er i denne tid samlet med det portugisiske landshold, som topper deres Nations League-gruppe efter et uafgjort resultat mod Spanien og storsejr over Schweiz.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Seneste nyheder

Seneste nyheder

0