2022-09-25 12:36:01

PSG-præsident: Ikke holdbart med magisk kapitalindsprøjtning

PSG-præsident og formand for European Club Association, Nasser Al-Khelaifi, fortæller, at det skal være slut med magiske kapitalindsprøjtninger, da det ikke fungerer på sigt.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Ligue 1 - 9. runde

FT

PSG

2 - 1

NIC

Der har været generalforsamling hos European Club Association i weekenden, hvor formanden, Nasser Al-Khelaifi, har holdt tale.

PSG-præsidenten valgte blandt andet at stikke til Real Madrid, da han ikke kunne forstå, hvorfor de valgte at fejre Champions League-triumfen.

Men Al-Khelaifi var ikke færdig med sin kritik. Han mener nemlig også, at klubberne rundt i Europa skal til at fokusere på at tænke langsigtet i forhold til økonomien.

Artiklen fortsætter efter billedet

Ligue 1 -PSG-præsident: Ikke holdbart med magisk kapitalindsprøjtning
Foto: Stephane De Sakutin/AFP/Ritzau Scanpix

- De nye regler om finansiel bæredygtighed er en positiv udvikling. Reglerne kontrollerer omkostningerne, og de tilskynder til investeringer og nye investorer. De vil bidrage til at sikre fodboldens bæredygtighed. 

- Men vi skal være forsigtige, fordi farlige gældsniveauer og magiske kapitalindsprøjtninger er ikke den rette vej. Vi er nødt til at tænke langsigtet, ikke kortsigtet, lyder det fra Nasser Al-Khelaifi ifølge footmercato.

Artiklen fortsætter efter annoncen

PSG-præsidenten valgte ikke at uddybe sin udtalelse angående de magiske kapitalindsprøjtninger i forhold til, om han havde nogle i tankerne.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Ligue 1 - 9. runde

FT

PSG

2 - 1

NIC

31 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0