2022-12-06 09:45:54

Avis: VM-bonus bag polsk konflikt - Lewandowski gik imod træner

En VM-bonus på små 50 millioner kroner har efter sigende skabt en konflikt på Polens landshold, hvor der er uenighed om fordelingen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Inden afrejse til VM i Qatar blev de polske spillere angiveligt lovet en gulerod, hvis de kom videre fra puljen.

Sport.pl og flere andre medier erfarer således, at Polens premierminister, Mateusz Morawiecki, lovede spillerne en bonus på, hvad der svarer til 47,5 millioner kroner.

Det lykkedes som bekendt Polen at gå videre foran Mexico og Saudi-Arabien, men det var ikke klart, hvordan bonussen skulle fordeles, og det ser nu ud til at have resulteret i en konflikt på landsholdet.

Her skulle der være to lejre med landstræner Czeslaw Michniewicz i den ene og stjernespilleren Robert Lewandowski i den anden.

Artiklen fortsætter efter billedet

VM -Avis: VM-bonus bag polsk konflikt - Lewandowski gik imod træner
Foto: Andrej Isakovic/AFP/Ritzau Scanpix

Landstræneren ville efter sigende have, at pengene blev fordelt baseret på spilletid i VM-kampene, hvilket Lewandowski menes at have modsat sig. Han vil i stedet have en jævn fordeling, så ingen spillere får mere end andre.

Czeslaw Michniewicz kræver desuden, at trænerstaben skal have 20 procent af bonussen i stedet for 10, hvilket også har skabt uenighed, lyder det.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sport.pl skriver, at Lewandowski skal mødes med premierminister Mateusz Morawiecki i løbet af denne uge for at forsøge at løse tvisten.

Polen gik videre fra gruppen, men tabte 1-3 til Frankrig i ottendedelsfinalen og er således færdig ved slutrunden i Qatar.

18 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0