2022-12-08 23:12:01

Ancelotti forsvarer udskældt Ronaldo: Hvad er problemet?

Real Madrid-cheftræner Carlo Ancelotti kan ikke se et problem i, at Cristiano Ronaldo skulle være irriteret over at blive udskiftet. Han har nemlig aldrig selv haft problemer med portugiseren.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - kvartfinale

FT

MAR

1 - 0

POR

Der kan ske mange ting, hvis man smider holdets helt store stjerne på bænken.

Det har Portugals landstræner, Fernando Santos, fundet ud af, efter han i VM-ottendedelsfinalen mod Schweiz havde bænket Cristiano Ronaldo.

Santos havde inden opgøret været ude og rette en kritik mod Ronaldo, da han ikke var tilfreds med, hvordan anfører opførte sig, da han blev udskiftet i kampen mod Sydkorea.

Men så slemt er det da heller ikke.

Det mener Ronaldos tidligere cheftræner Carlo Ancelotti i hvert fald, da han nu har været ude og forsvare verdensstjernen.

Artiklen fortsætter efter billedet

VM -Ancelotti forsvarer udskældt Ronaldo: Hvad er problemet?
Foto: Suhaib Salem/Reuters/Ritzau Scanpix

- Hvad er problemet? Jeg ved det ikke, måske føler han stadig, at han er 20 år gammel, fordi han har det godt. Han har passet på sin krop i hele sin karriere, men konkurrencen er hårdere nu.

- Jeg var træner for ham i to år og havde aldrig problemer. Tværtimod løste han mine problemer. Han scorer et mål pr. kamp, så hvordan kan man betragte ham som et problem? 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Han træner godt, og han tager sig af alle detaljer. For mig var det meget nemt at træne ham. Han er en enestående spiller, lyder det fra Carlo Ancelotti i et interview med Corriere dello Sport.

Efter den seneste tids episoder har der også været rygter om, at Cristiano Ronaldo har truet med at forlade VM.

Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - kvartfinale

FT

MAR

1 - 0

POR

7 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0