2022-12-09 13:56:28

Bænkplads overraskede Ronaldo: 'Tror du det er en god idé?'

Portugal-træner Fernando Santos fortæller, at Cristiano Ronaldo stillede spørgsmålstegn ved, om det var det rette at bænke ham mod Schweiz.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - kvartfinale

FT

MAR

1 - 0

POR

Tirsdag aften leverede Portugal en overbevisende præstation i ottendedelsfinalen ved VM, da det blev til en 6-1-sejr over Schweiz. 

Alligevel var det ikke storsejren, som har fyldt alverden efter opgøret. Det er i stedet landstræner Fernando Santos’ beslutning om at bænke Cristiano Ronaldo. 

De seneste dage har der været skrevet meget om Ronaldos reaktion, men nu fortæller Santos, hvad der er foregået i den portugisiske VM-lejr. 

- Den eneste samtale, jeg havde med ham, var på kampdagen. Vi mødtes til frokost, og jeg forklarede, hvorfor han ikke ville starte, og jeg forklarede det, så han ikke ville blive overrasket. 

Artiklen fortsætter efter billedet

VM -Bænkplads overraskede Ronaldo: 'Tror du det er en god idé?'
Foto: Suhaib Salem/Reuters/Ritzau Scanpix

- Jeg inviterede ham ind på kontoret, hvor jeg sagde: ‘Du starter ikke, du er meget vigtig, men på grund af strategien skal du ikke starte. Jeg gemmer dig til anden halvleg, hvis jeg har brug for dig’.

- Cristiano var naturligvis ikke så glad for det. Han spurgte mig: ‘Tror du, det er en god idé?’ Men vi havde en normal samtale, hvor jeg fortalte ham min holdning. Han accepterede det, og vi havde en ærlig samtale, udtaler Santos ifølge norske Dagbladet på fredagens pressemøde. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

21-årige Goncalo Ramos erstattede Ronaldo mod Schweiz, og han takkede for tilliden ved at score tre mål og lave et oplæg. 

Portugal skal lørdag møde Marokko i kvartfinalen ved VM. Der er kampstart klokken 16.00.

Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - kvartfinale

FT

MAR

1 - 0

POR

10 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0