2021-09-17 15:01:39

Emil Riis har selvtillid: Vidste jeg ville bombe

Emil Riis har allerede overgået sin måltotal fra sidste sæson i Preston, og han var overbevist om, at det ville ske, for han har masser af selvtillid.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Emil Riis scorede forleden til 2-2 til allersidst, hvilket sikrede Preston det ene point mod Premier League-nedrykkerne Sheffield United.

23-årige Riis har gang i en forrygende sæson i Preston, hvor han er oppe på seks mål og en assist i ni kampe, og han melder om masser af selvtillid.

- Jeg anså den første sæson som en læringsproces, hvor jeg ville forsøge at vænne mig til omgivelserne, mens jeg til denne sæson var klar til at 'ramme jorden løbende', og jeg var glad for at se, da den første gik i nettet, siger Riis til klubbens hjemmeside.

Artiklen fortsætter efter billedet

Championship -Emil Riis har selvtillid: Vidste jeg ville bombe
Foto: Andrew Yates/AP/Ritzau Scanpix

- Da jeg først fik det første mål, vidste jeg, der ville komme flere. Jeg har altid haft selvtilliden og troet på, at det ville gå sådan her.

- Jeg er samtidig en spiller, der lever af selvtillid, så det betyder rigtig meget, at træneren tror på mig. Han har virkelig vist mig tillid, og jeg vil gerne tro, at jeg har bevist, at han har haft ret i det.

I hele sidste sæson blev det til tre mål og to oplæg i 39 kampe for Preston, så Riis har altså allerede overgået sin første sæson.

5 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0