2023-03-23 15:09:51

Bertelsen jubler over Randers-job: En stor dag i mit arbejdsliv

Randers FC's nye cheftræner Rasmus Bertelsen fortæller, at han igennem en længere periode har gjort sig klar til at overtage tøjlerne i klubben.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 23. runde

FT

AGF

1 - 1

RAN

Rasmus Bertelsen er Randers' nye cheftræner.

Kronjyderne har valgt at forfremme den nu forhenværende assistenttræner til cheftrænerposten efter Thomas Thomasbergs exit, og det vækker glæde hos den 39-årige træner.

- Man kan godt sige, at det er et job, jeg har gjort mig klar til igennem en længere periode efter at have smagt på det tilbage i 2018 og siden været assistenttræner for Thomas, som jeg har haft et rigtigt godt samarbejde med, siger Bertelsen.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Bertelsen jubler over Randers-job: En stor dag i mit arbejdsliv
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

Randers er nået til enighed med den nye cheftræner om en kontrakt, der løber til sommeren 2026. Bertelsen fortæller, at hans opgave bliver at føre kronjydernes positive udvikling videre. 

- Nu skal jeg selv stå forrest, og det glæder jeg mig til. Jeg skal bygge videre på det fundament og den strategi, som vi fik lagt for fem år siden og derfra sætte mit præg på vores allesammens fodboldhold. 

- Det er en stor dag for mig i mit arbejdsliv, og jeg glæder mig vildt meget til de udfordringer, der venter os. I første omgang handler det om at blive klar til Mesterskabsspillet, hvor der i første omgang venter en spændende opgave på udebane i Aarhus, siger Rasmus Bertelsen.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 23. runde

FT

AGF

1 - 1

RAN

2 kommentarer

Skriv kommentar
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce