3F Superliga -Ingen RFC-aftale til Amankwaa: For lang vej
2020-09-21 15:25:34
Foto: Getty Images

Ingen RFC-aftale til Amankwaa: For lang vej

Danny Amankwaa får ikke nogen aftale i Randers FC, hvor han har trænet med i en uge. Det fortæller sportslig og kommerciel direktør Søren Pedersen til bold.dk.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Danny Amankwaa har i den sidste uges tid trænet med i 3F Superliga-klubben Randers FC, men den 26-årige offensivspiller får ikke nogen aftale.

Det oplyser sportslig og kommerciel direktør i klubben, Søren Pedersen, til bold.dk.

- Det bliver ikke til nogen aftale med Danny Amankwaa i denne omgang. Han har gjort det rigtig godt og udviklet sig meget i den tid, han har været her, men vi synes stadig, der var for langt til hans tidligere niveau, fortæller Søren Pedersen og uddyber:

- Vi kan sagtens se, hvad han kan og måske kan komme tilbage til, men vejen derhen er for lang i forhold til det, vi har brug for nu.

Søren Pedersen har tidligere fortalt til bold.dk, at han vil forstærke truppen med en kantspiller inden transfervinduet lukker, og den jagt fortsætter nu.

- Vi har nogle emner i pipelinen, som vi er grundige på, og vi skal nok få en ind, inden transfervinduet lukker, siger han.

26-årige Danny Amankwaa har ikke haft en klub, siden han og SønderjyskE gik hver til sit i vinter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Tidligere i karrieren har Amankwaa været i FCK, hvor han fik sine første Superliga-kampe, inden han drog videre på en fri transfer til skotske Hearts i januar 2018. 

Der nåede han at være i et år, inden han tog til SønderjyskE i januar 2019.


Foto: Getty Images

10 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0