3F Superliga -Kamper får lange nosser på Randers-bænken
2014-11-03 12:32:01
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Kamper får lange nosser på Randers-bænken

Jonas Kamper har mestendels været indskifter for Randers FC i efteråret. Kantspilleren er ikke tilfreds med situationen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Jonas Kamper har i tre sæsoner været en vigtig spiller i Randers FC, men i dette efterår har kantspilleren mestendels været brugt som indskifter. To Superliga-starter er alt, det er blevet til, og det er Kamper ikke tilfreds med.

Han håber, at han får en chance for at præstere inden vinterpausen.

- Jeg er ved at få lidt lange nosser af situationen i efteråret. Jeg har igennem et langt stykke tid følt mig klar og fit til at levere det bedste, jeg kan. Der er ikke blevet set min vej, og i vinterpausen vil jeg gå i dialog med klubben om, hvad fremtidsudsigterne er for mig det sidste halve år af min kontrakt i Randers. Det er klart, at det ikke er spor holdbart for mig, siger Kamper til bold.dk.

Kantspilleren føler, at han kan komme ind og gøre en forskel på holdet.

- Jeg er en meget professionel spiller. Jeg er fuldt fokuseret på de sidste kampe og tager den spilletid, der måtte komme. Jeg vil selvfølgelig holdet det bedste, og jeg er klar til at gå ind og gøre en forskel rent offensivt. Jeg håber, at chancen kommer inden vinterpausen.

31-årige Jonas Kamper har kontraktudløb til sommer. Lige nu peger det ikke mod en forlængelse.

- Der skal to til en tango, og lige lader det ikke til, at nogen af parterne er interesserede i at forlænge. Det må vi tage op til vinter. Men det kan gå stærkt, og jeg håber på masser af minutter inden. Jeg er i hvert fald klar til at tage min tørn, lyder det.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Jonas Kamper fik i sine tre første Randers-sæsoner 64 Superliga-starter og scorede 12 gange. I denne sæson er det blevet til to starter og fem indhop.

kristian@bold.dk


Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

22 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce