2023-03-24 08:43:36

Randers-boss bekræfter: Dyreste trænerhandel mig bekendt

Randers-sportschef Søren Pedersen siger, at han tror, at klubbens salg af Thomas Thomasberg er Superligaens dyreste trænerhandel nogensinde.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 23. runde

FT

AGF

1 - 1

RAN

Randers FC solgte torsdag cheftræner Thomas Thomasberg til FC Midtjylland.

Ifølge bold.dk's oplysninger var der tale om et salg til seks millioner kroner, og det vil være rekord for køb af en træner i 3F Superligaen.

Selv om ingen af klubberne har bekræftet prisen, så siger Randers-sportschef Søren Pedersen, at han tror, at det er det dyreste trænersalg i Superligaens historie.

- Mig bekendt tror jeg ikke, at der er handlet en træner i det prisleje i Danmark før, så det er vi selvfølgelig også glade og stolte over, siger Søren Pedersen til klubbens hjemmeside.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Randers-boss bekræfter: Dyreste trænerhandel mig bekendt
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

Nu skal Thomasbergs tidligere assistent Rasmus Bertelsen styre tøjlerne i klubben, og det er noget, som Søren Pedersen glæder sig over.

- Rasmus Bertelsen har altid været en klubmand og er det stadig. Hans kompetencer er bare med til at udvikle os og gøre os rigtig dygtige sportsligt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Da Thomasberg var i forhandlinger med AaB, der var planen også allerede dengang, at Rasmus Bertelsen skulle tage over.

- Så jeg har hele tiden haft en fornemmelse i maven af, at på et eller andet tidspunkt så skulle Rasmus Bertelsen være cheftræner i Randers FC og det er så nu, siger Søren Pedersen til klubbens hjemmeside. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 23. runde

FT

AGF

1 - 1

RAN

6 kommentarer

Skriv kommentar
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce