2023-06-09 13:28:19

Randers henter dansk træner hjem fra Viking

Randers FC har hentet Tobias Bendixen retur til klubben, efter at han har været to et halvt år hos norske Viking. Han er blevet ansat som Head of Coaching.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Randers er gået på weekend med en glædelig nyhed til talentafdelingen, da klubben har sikret sig en ny Head of Coaching.

35-årige Tobias Bendixen er nemlig tilbage i Kronjylland, hvor han er blevet ansat som klubbens nye Head of Coaching. Han har tidligere været U14- og U15-træner i klubben, inden han tog til Norge.

- Jeg har haft en rigtig god tid i Viking, hvor jeg har fået en masse fede oplevelser og har gjort mig en masse erfaringer. Jeg har lært meget af at være træner i et andet land både på fodbolddelen, men i høj grad også på det personlige plan. 

- Da muligheden med at komme tilbage til Randers bød sig, så var det dog ikke svært at sige ja. Jeg vil gerne teste mig selv af og dygtiggøre mig på andre ting, end det jeg allerede har prøvet, og det får jeg mulighed for nu, hvor jeg ikke længere skal arbejde med unge mennesker, men i stedet med voksne mennesker i form af trænerne. 

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Randers henter dansk træner hjem fra Viking
Foto: Randers FC

- Det er en sindssygt spændende opgave, og jeg glæder mig til at komme i gang med arbejdet med at udvikle trænerne og klubben, siger Tobias Bendixen til klubbens hjemmeside.

Randers skriver desuden, at Bendixen bliver en træner uden holdansvar, men han skal sikre sammenhængen mellem diverse ungdomshold og være sparringspartner for ungdomstrænere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Tobias Bendixen nåede to et halvt år hos Viking, hvor han var træner på klubbens akademi.

Del dine tanker...

Vi vil gerne høre din mening! Del dine synspunkter med os og de andre bold-læsere og bliv en del af debatten.

Start debatten
annonce
annonce
annonce
annonce