2022-09-27 10:50:00

Randers-talent fik en del tilbud: Er taget til USA

Marcus Wærn Kristensen siger til bold.dk, at han har haft en del tilbud, men angriberen har valgt at spille collegefodbold i South Carolina. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 11. runde

FT

FCN

3 - 1

RAN

19-årige Marcus Wærn Kristensen har været en del af Randers FC det seneste stykke tid, men nu venter der et amerikansk eventyr for den unge angriber. 

Randers-talentet har nemlig valgt at tage til USA, hvor han skal spille collegefodbold. 

Han siger til bold.dk, at han er rejst til South Carolina i byen Spartanburg. Her skal Randers-talentet spille for og læse på University of South Carolina, der også er kendt som USC Upstate. 

Angriberen fortæller, at han havde mange muligheder. 

- Jeg havde egentlig fået en del tilbud fra andre forskellige skoler i USA, men efter et par snakke med cheftræneren herovre, så syntes jeg, at det var bedst fodboldmæssigt, fordi det er også den primære grund til, at jeg er taget derovre. Den måde, som de spiller på, passer godt til mig, siger Marcus Wærn Kristensen til bold.dk. 

Angriberen fortæller, at han ankom til USA 3. august, og han har derfor fået et indtryk af holdets niveau. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Randers FC -Randers-talent fik en del tilbud: Er taget til USA
Foto: USC Upstate

- Nu har jeg spillet elitefodbold i Randers FC, siden jeg var U13-spiller. Niveauet hjemme i Danmark er lidt mere taktisk, end det er herovre. Herovre er det meget mere fysisk, og teknisk er det meget det samme. 

Skal finde lysten

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han har kunnet mærke, at der er stor forskel på South Carolina og Randers. 

- Det tog lidt tid at vænne sig til. Alt er meget anderledes og større end i Danmark. Der er væsentlig forskel i vejret også. 

Planen er, at han skal være i USA i fire år, hvor angriberen skal læse en bachelor. Fodbolden er dog i højsædet for ham.

- Jeg er taget herover for at finde lysten til fodbold igen, og jeg vil gerne have noget ud af det og spille professionelt. Det er drømmen, siger Marcus Wærn Kristensen til bold.dk. 

USC Upstate er placeret i NCAA Division 1, som er den bedste college-division, og klubben har store ambitioner, fortæller danskeren. 

I den seneste sæson fik Marcus Wærn Kristensen 15 kampe for Randers FC’s U19-hold med fire mål til følge. Angriberen nåede ikke at få debut for førsteholdet i Randers FC.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 11. runde

FT

FCN

3 - 1

RAN

Denne artikel kan ikke kommenteres

annonce
annonce
annonce
annonce
0